Коллектори телефонують від Кравець і партнери. В когось було таке?

• Автор теми Автор теми Вікі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

Вікі

Форумчанин
Дописи
192
Реакції
117
Бали
5125
Вікі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Був сьогодні дивний дзвінок... Truecaller видав, що то юрист від Кравець і партнери, а Google-пошук видав результат, що то від Кешбері... короче щось блеяли, що мої дані вже там в них, а далі я скинула і не слухала. Але коли зайшла на сайт "Кравець і партнери", то номер пише що їх.... як то розуміти???

Вкладення

• IMG-f9311fe0157c4bbdfa010488ff4cf93c-V.webp
    IMG-f9311fe0157c4bbdfa010488ff4cf93c-V.webp
    59.1 Кб · Перегляди: 80
Интересно... Неужели кеши эволюционировали с Григоряна до чего-то толкового???

Був сьогодні дивний дзвінок... Truecaller видав, що то юрист від Кравець і партнери, а Google-пошук видав результат, що то від Кешбері... короче щось блеяли, що мої дані вже там в них, а далі я скинула і не слухала. Але коли зайшла на сайт "Кравець і партнери", то номер пише що їх.... як то розуміти???
Почитайте відгуки про них.Яке питання така і відповідь.

Почитайте відгуки про них.Яке питання така і відповідь.
А Ви маєте на увазі відгуки про Кешбері? Бо про них і від них я вже наслухалась! Мене просто номер самої компанії Кравця занепокоїв, бо то він на їхньому сайті! Але так як дзвонив робот, то я і нне дослухала....
Цікаво, чи в компанії Кравця знають про те, що вони телефонують і представляються їхньою компанією???
Вікі, они могут подписываться как угодно

А Ви маєте на увазі відгуки про Кешбері? Бо про них і від них я вже наслухалась! Мене просто номер самої компанії Кравця занепокоїв, бо то він на їхньому сайті! Але так як дзвонив робот, то я і нне дослухала....
Я мав на увазі почитати відгуки про Кравця,хто,що та як.

Цікаво, чи в компанії Кравця знають про те, що вони телефонують і представляються їхньою компанією???
Вікі, они могут подписываться как угодно
Я мав на увазі почитати відгуки про Кравця,хто,що та як.
Ну я колись якесь їхнє відео переглядала, він якраз проти МФО і говорив...

Переглянути вкладення 61662
IMG_20200815_202926.webp

Ну я колись якесь їхнє відео переглядала, він якраз проти МФО і говорив...
Гадаю ви отримали відповідь на своє питання хто Вам телефонував.

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 0
Может у коллег фишку переняли Подмена номера от ФинФорс
Та напевно! Але я таек на початках вже мала..телефонували кали (не пам'ятаю від кого) я скидувала, коли чула що вони хочуть, а потім перепровіряла в гуглі, хто то такі, а то номер фірми меблевої фурнітури, ну я дзвоню і то дійсно та фірма.... але далі ті ж кали з того номера дзвонили....

Это Кешбери оператор

блін,Ви не бачите що світить червоним і спам? колись ,років 6,8,10 може й належав Кравець і партнери, але не тепер

Назад
Угорі