Коллекторы обещают довести до инфаркта

• Автор теми Автор теми sof
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 5K
Зачем смотреть на постановку? После таких вот шоу и программ люди и боятся (хотя это не так)
Чому постанова? Такого зараз повно. І я про те,що людина кредит не брала,а коллектори таке твори,що на голову не налазить.
та страхи и так есть, все равно.
Просто интересно, что же она там такого нарасказывала
І я не про те,щоб тих придурків боятись. А щоб донести батькам,що в руки до жуліків,може потрапити люба людина. В нашій країні всю інфу можна знайти і купити.

Таліон дістав всіх кого міг,мама в сьозах каже що доведу до інфаркту,погашати немає чим,дзвінки продовжуються,що робити вже не знаю
Нерви на нулі,думки про зведення рахунків з життям тільки збільшуються
Доведіть їх до всирачки...не беріть трубку і все,всім родичам кажіть щоб не реагували..у мене також так було,повний мороз з моєї сторони і о чудо вже пропонують тіло і відсоток,але я далі чекаю,пів тіла може віддам,враховуючи скільки на пролонгації віддала

Чому постанова? Такого зараз повно. І я про те,що людина кредит не брала,а коллектори таке твори,що на голову не налазить.

І я не про те,щоб тих придурків боятись. А щоб донести батькам,що в руки до жуліків,може потрапити люба людина. В нашій країні всю інфу можна знайти і купити.
Саме цю передачу по яких каналах тільки не показували)))По М1 напевно)))?І я теж схиляюсь,що це все "вброс".

Вибачте за не цензуру чекаю пиз**ца?
Дивіться яка штука. Очікування , як ви виразились, піз**ца, по факту гірше самого піз**ца))) Оця вся хрінь з вами відбувається, бо ви сприймаєте цю ситуацію і себе в ній як загнану в кут жертву. Розверніть своє сприйняття на 180. Даю установку))):
Дзвонять вам і всім решта якісь пі*раси, їх треба слати нах*й, інакших слів вони не розуміють.
Сусідам запропонуйте гру. Хто за тиждень збере найбільше скрінів і записів з посиланням таліону нах*уй , отримає шоколадку, або 0,5 конячку))))

Саме цю передачу по яких каналах тільки не показували)))По М1 напевно)))?І я теж схиляюсь,що це все "вброс".
Я не спорю,що"вброс". Мала на увазі,може мамі проще пояснити на прикладі цієї жінки(навіть якщо фейк),що в житті багато людей,яких задовбують ци придурки.

Я не спорю,що"вброс". Мала на увазі,може мамі проще пояснити на прикладі цієї жінки(навіть якщо фейк),що в житті багато людей,яких задовбують ци придурки.
Знаєте,моя теж спочатку дивилась,за серце хапалась,дзвонила з істериками,"Ти бачила,що роблять"? а потім дійшло само,коли одну і ту ж передачу з інтервалом в часі показують на різних каналах)))Що це інсценування,не більше.Правди рівно 1%.

Очікування , як ви виразились, піз**ца, по факту гірше самого піз**ца)))
100% мы сами себя накручиваем и ждём этого накрученного и боимся своего же накрученного, который по сути ещё и не произошёл, и не факт, что произойдёт. )

Таліон дістав всіх кого міг,мама в сьозах каже що доведу до інфаркту,погашати немає чим,дзвінки продовжуються,що робити вже не знаю
Нерви на нулі,думки про зведення рахунків з життям тільки збільшуються

це тимчасово. Міняйте сімки собі й маміт свою збережіть, можуть прийти смс з вигідними пропозиціями, час від часу перечитуйте. Листи , що приходять, переглядайте. Можуть пізніше прийти вигідні пропозиції реструктуризації. Телефонний треш треба пару місяців потерпіти. Зараз вже навіть sms не приходять.

Назад
Угорі