Коллектори достають всіх

• Автор теми Автор теми ТаНєчка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
Шо мені робити коли ті кляті коллектори звонять всім, мамі, сусідам, даже голові сільської ради, вже чесно криша їде від їхньої мови.
Попросите чтобы набрал типа вашего директора и дайте этот номер телефона: 0503215564 скажите все вопросы по деньгам к нему.

Сьогодні позвонили до чоловіка сказала шо приїдуть
Це не справжні імена у них..
Попросите чтобы набрал типа вашего директора и дайте этот номер телефона: 0503215564 скажите все вопросы по деньгам к нему.
А це що за номер

Шо мені робити коли ті кляті коллектори звонять всім, мамі, сусідам, даже голові сільської ради, вже чесно криша їде від їхньої мови.
Здесь столько тем и ответов на все ваши вопросы,удилите пару часов времени почитайте,и вы найдете ответы на все вопросы.

Здесь столько тем и ответов на все ваши вопросы,удилите пару часов времени почитайте,и вы найдете ответы на все вопросы.
А шось дуже переживаю бо сказали до мами попередити сусідів шо будуть понятими, бо вони приїдуть

А шось дуже переживаю бо сказали до мами попередити сусідів шо будуть понятими, бо вони приїдуть
Господи!!!Вы читаете,что вам советуют???Не приедут они!!!Не приедут!!!!Читайте внимательно!!!Вам советы дают,а вы как буд-то их и не видите!

А давно продали Ваши "долги"?
Я не знаю ніхто мені не повідомляв
Я не знаю ніхто мені не повідомляв
Тепер і таліон плюс мені пишуть шо не несуть за відповідальність регіональних колекторів

Останнє редагування:
Пройде років 20 і всі забудуть!) в усіх проблеми - не переймайся...

Назад
Угорі