коллекторское агенство ВВС

• Автор теми Автор теми Витас
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K
Внутрішня виконавча служба. Мені від них лист приходив, декілька разів смс персонально і рідним теж, можливо ще й дзвонять...... У листі пропонували з 8500 боргу сплатити лише 2000, а решту простять) шутніки корочє. Від кого працюють - невідомо.

Внутрішня виконавча служба. Мені від них лист приходив, декілька разів смс персонально і рідним теж, можливо ще й дзвонять...... У листі пропонували з 8500 боргу сплатити лише 2000, а решту простять) шутніки корочє. Від кого працюють - невідомо.
Спасибо. Тоже самое, кто что от кого, не понятно....

а що про неї говорити?) майже те саме, що і всі інші: смс-ки, дзвінки, часом тихі, часом буянять...з тіла 1500 нарахували 8500, просрочка 5 місяців

А до этого кредит про слали какие то письма?
И скажите пожалуйста это получаетсь что вас не давно кредит про передал ввс?
ранее просили реструктуризацию, на баснословные цифры..... отказался, ну, и .....наверное кому-то (ВВС) продали, не получал никаких документов..... сами решили, сами сделали, теперь требует денег - ВВС.....

ранее просили реструктуризацию, на баснословные цифры..... отказался, ну, и .....наверное кому-то (ВВС) продали, не получал никаких документов..... сами решили, сами сделали, теперь требует денег - ВВС.....
А меня получается продали на 3й недели...

все понял..... спасибо!.....что скажете об этой шараге?
В мене взагалі тихо , просрочка 4 місяці, декілька смс і декілька дзвінків>)))) тиждень назад пропонували тіло кредиту і відсоток до просрочки)

В мене взагалі тихо , просрочка 4 місяці, декілька смс і декілька дзвінків>)))) тиждень назад пропонували тіло кредиту і відсоток до просрочки)
А скажите пожалуйста вам смс приходит именно от кредит про
Или от этого ввс?

Назад
Угорі