Коллект-центр, возможно ли договориться?

• Автор теми Автор теми Mario.Nette
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 3K
Мені здається якщо подали в суд ,то за тіло навряд захочуть домовлятись ,хоча спробуйте
Ну скажу максимум два тіла якщо не захочуть домовлятись а як ні то вобше ніфіга не заплачу
Офіційно нідде не працюю, взяти з мене нема що)

Колект Центр подал в суд, только что получил приглашение в суд)
Как считаете вариант теперь договориться за тело?
Я намагалась, не вийшло. Суд програла,присудили лише меншу правничу на 5 тисяч.

Я намагалась, не вийшло. Суд програла,присудили лише меншу правничу на 5 тисяч.
Розмовляв сьогодні з ними
Виявляється разом всього вони хочуть 84к а тіло 10500 в мене
Домовились шо за 40к можуть закрити от тепер думаю як краще вчинити

Закрила на днях Коллект Центр за тіло. В них був Мілоан і Бистрозайм. Так що домовитись з ними можливо👌

Закрила на днях Коллект Центр за тіло. В них був Мілоан і Бистрозайм. Так що домовитись з ними можливо👌
Доброго вечора, поділіться секретом, як вам це вдалося? І як довго домовлялись?
Тіла великі були, і в якому році?

Останнє редагування модератором:
Доброго вечора, поділіться секретом, як вам це вдалося? І як довго домовлялись?
Тіла великі були, і в якому році?
З 2021 року, 15к два разом. Десь місяць назад написала їм на пошту, вони мені відповіли в вайбер, але тоді не вдалось домовитись, три тіла хотіли.
І ось пару днів назад вони знову в вайбер написали. Знову хотіли три тіла, потім два, потім тіло 🙂 думаю, роль зіграло, що кінець місяця, менеджер дуже хотів саме сьогодні. Слова про те, що тіло тільки військовим можуть запропонувати і то не факт, ігноруйте. Але не хаміть. Хоч вони забагато пишуть, що за тіло тільки військовим і що суд і так присудить 2-3 тіла мінімум.
Ще мені здається, якщо є офіційна робота, то важче буде.

З 2021 року, 15к два разом. Десь місяць назад написала їм на пошту, вони мені відповіли в вайбер, але тоді не вдалось домовитись, три тіла хотіли.
І ось пару днів назад вони знову в вайбер написали. Знову хотіли три тіла, потім два, потім тіло 🙂 думаю, роль зіграло, що кінець місяця, менеджер дуже хотів саме сьогодні. Слова про те, що тіло тільки військовим можуть запропонувати і то не факт, ігноруйте. Але не хаміть. Хоч вони забагато пишуть, що за тіло тільки військовим і що суд і так присудить 2-3 тіла мінімум.
Ще мені здається, якщо є офіційна робота, то важче буде.
Дякую Вам за таку розгорнуту відповідь. В мене у них 4 договори з 21 року, (останні залишились) але в мене вже судові тяжби почались) + є оф.робота. Тому зараз трохи на роздоріжжі, останній раз справу їм повернули, і поки не має нової думаю може вивести їх на діалог і домовитись на закриття хоч якогось одного договору. І чи не призведе це до негативних наслідків у суді… А за Вас дуже радий що змогли закрити за тіло! До речі як закривали, все одним платежем чи частинами?

Дякую Вам за таку розгорнуту відповідь. В мене у них 4 договори з 21 року, (останні залишились) але в мене вже судові тяжби почались) + є оф.робота. Тому зараз трохи на роздоріжжі, останній раз справу їм повернули, і поки не має нової думаю може вивести їх на діалог і домовитись на закриття хоч якогось одного договору. І чи не призведе це до негативних наслідків у суді… А за Вас дуже радий що змогли закрити за тіло! До речі як закривали, все одним платежем чи частинами?
Одним платежем закрила.
Якщо вже судові тяжби почались, то мабуть важче буде. Але якщо запропонуєте їм всі 4 тіла разом оплатити, то може погодяться. Ну і за судовий збір докинете, якщо вони його оплачували. Але погодяться точно не зразу, терпіння вам 😁
Думаю, до негативних наслідків в суді це не призведе. Ну і краще закрити без суду, якщо вийде. Бо суд - це лотерея, все що завгодно можуть присудити 😕

В мене в них два кредити було з тілами по 15000 грн. За тіло не вдалося домовитися, але закрив їх двоє за 20000 грн (тобто тіло 15 + 5). Але вдалося домовитися не зразу, місяців 4 вони пропонували майже всю суму, тільки 20% готові були скинути.

вітаю) це свіжі кредити? тобто, за останні рік-два? там немає з їх боку пропущення строку позовної давності?

вітаю) це свіжі кредити? тобто, за останні рік-два? там немає з їх боку пропущення строку позовної давності?
Старі кредити. Але термін позовної давності не діяв, вони подають в суд по договорах 2021 року)

Останнє редагування:
Назад
Угорі