Коллект центр- пи##расы подали в суд

У нас на форуме отличные юристы. Но чтобы оценить объем работы, им надо смотреть документы
А если не пришлёт мне суд эту копію позову з додатками ,как мне тогда оскаржувати і скасовувати заочне рішення?

А если не пришлёт мне суд эту копію позову з додатками ,как мне тогда оскаржувати і скасовувати заочне рішення?
Поспілкуйтесь з юристами, вони підкажуть як правильно вам вчинити.

И по почте, и в Электронном суде.
Если Вы зарегистрированы в Электронном суде, то скорее всего, документы загрузят через Эл. суд
Якщо немає документів в електронному суді і немає змоги отримати їх особисто що в такому випадку робити?

Якщо немає документів в електронному суді і немає змоги отримати їх особисто що в такому випадку робити?
Подати в суд заяву про надання матеріалів справи в електронному вигляді.

Ознайомитись з матеріалами справи - ваше право. Дзвоніть в суд і вимагайте копію позову з додатками.
У вашому випадку нічого не пізно.
Також в електронному суді є заяви на ознайомлення з матеріалами справи як в електронній формі, так і в паперовій.
Якщо ви не отримали ні того ні іншого, можно сміло писати клопотання про перенос справи в зв"язку з цим.
Як кажуть : було би бажання. Сума яка вам світить непогана мотивація для цього як на мене.
Підкажіть,будь ласка...не знаю що робити...Писала заяву в електронному суді ,щоб надали матеріали справи,але був ігнор повний.Потім пішла в суд і забрала матеріали в паперовій формі...але договір з додатками так надрукований,що його неможливо прочитати...і через це мені відмовляють в допомозі.Як можна отримати більш читаємий матеріал ?

Підкажіть,будь ласка...не знаю що робити...Писала заяву в електронному суді ,щоб надали матеріали справи,але був ігнор повний.Потім пішла в суд і забрала матеріали в паперовій формі...але договір з додатками так надрукований,що його неможливо прочитати...і через це мені відмовляють в допомозі.Як можна отримати більш читаємий матеріал ?
А ви в суді показували ту їхню "мазанину"?

Та ні...я там не дивилась детально матеріали...
Якщо маєте можливість, то сходіть і покажіть, мали б виправити це.
Поясніть що юристи таке прочитати не можуть. Не думаю що відмовлять, бо це може бути прецедентом для порушення ваших прав на захист в суді.

Якщо маєте можливість, то сходіть і покажіть, мали б виправити це.
Поясніть що юристи таке прочитати не можуть. Не думаю що відмовлять, бо це може бути прецедентом для порушення ваших прав на захист в суді.
Дякую,а дистанційно це ніяк не можливо вирішити?

Дякую,а дистанційно це ніяк не можливо вирішити?
Можете спробувати дозвонитись в секретаріат суду і пояснити ситуацію, можливо вони з розумінням віднесуться.
Спробуйте.
Бо як показує ваша особиста практика, що через ЕС можно не дочекатись.

Хоча особисто в мене пару раз коли я витребовував через ел. суд, в одному суді одного регіону копію позовної а в іншому суді іншого регіону виконавчий лист, спрацювали дуже швидко і надіслали мені що я просив.

Можете спробувати дозвонитись в секретаріат суду і пояснити ситуацію, можливо вони з розумінням віднесуться.
Спробуйте.
Бо як показує ваша особиста практика, що через ЕС можно не дочекатись.

Хоча особисто в мене пару раз коли я витребовував через ел. суд, в одному суді одного регіону копію позовної а в іншому суді іншого регіону виконавчий лист, спрацювали дуже швидко і надіслали мені що я просив.
Спробую, дякую)

Пи####### , я вообще в шоке. , с кредита 40 тыс (3 банка ) потребовали 260 тыс ! И с адвокатом мы проиграли суд ! Я в ах ***

Да , апелляцию можно выиграть ? Какие шансы ?
Можно выиграть, можно проиграть. 50/50.
По суду с кредит365 я апелляцию выиграл.
Они насчитали с 9к что-то под 150к, районный удовлетворил их иск в полном объеме.
Подали апелляцию. Наверное около года длилось (ответ на ответ, ответ на возражения и ТД.). Постоянно суд переносили, ибо они хитрили и отправляли ответы на возражения в 17:30 за день до назначенной даты суда.
В итоге выиграли. Апелляция назначила оплатить тело кредита + %% за первый месяц. 15 или 16 тысяч.

Можно выиграть, можно проиграть. 50/50.
По суду с кредит365 я апелляцию выиграл.
Они насчитали с 9к что-то под 150к, районный удовлетворил их иск в полном объеме.
Подали апелляцию. Наверное около года длилось (ответ на ответ, ответ на возражения и ТД.). Постоянно суд переносили, ибо они хитрили и отправляли ответы на возражения в 17:30 за день до назначенной даты суда.
В итоге выиграли. Апелляция назначила оплатить тело кредита + %% за первый месяц. 15 или 16 тысяч.
А вы можете дать контакты адвоката ?

А вы можете дать контакты адвоката ?
По этому делу мы работали с Yuristo2020
Контакты в первом сообщении темы

По этому делу мы работали с Yuristo2020
Контакты в первом сообщении темы
Спасибо )

Назад
Угорі