Коллект центр має право нараховувати відсотки?

• Автор теми Автор теми Valik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 749

Valik

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
5
Бали
3560
Valik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Днями до мене написав тіпа юрист компанії колонки центр,купили у вердикт капітал,а ці в мілоані.Тіло кредиту 8 тис.,Мілоан хотів 21 тис.,а колект центр 45 тис.В мене питання чи має право нараховувати відсотки колекторська компанія
Днями до мене написав тіпа юрист компанії колонки центр,купили у вердикт капітал,а ці в мілоані.Тіло кредиту 8 тис.,Мілоан хотів 21 тис.,а колект центр 45 тис.В мене питання чи має право нараховувати відсотки колекторська компанія
Перепрошую Коллект центр

Перепрошую Коллект центр

оцей помийний колл або калцентр, це попрошайки телефонні_____ вони вміють і можуть Тільки гавкать по телефону__ Ось всі їхні можливості і завдання.

перенесли?...
😁що, зовсім ніяка?
Перенесли, бо тільки в той день подала відповідь на відзив.
Ну, коли треба пояснювати прописні істини, напр., щодо електронної довіреності, коли і суддя в ах.є, то смітись можна. Бо вона, відітєлі, не знала, що так можна.
Порадив їй нарешті прочитати відповідну главу ЦПК 😂

Перенесли, бо тільки в той день подала відповідь на відзив.
Ну, коли треба пояснювати прописні істини, напр., щодо електронної довіреності, коли і суддя в ах.є, то смітись можна. Бо вона, відітєлі, не знала, що так можна.
Порадив їй нарешті прочитати відповідну главу ЦПК 😂
То ти вже волонтериш лікбезами підвальної адвокатури :hahah::sarcastic:
Не підказуй, най далі позоряться 😆😆

1705434861801.webp

Назад
Угорі