Коллект Центр купил долг. Обсуждение, отзывы, жалобы

• Автор теми Автор теми Фиолетовая
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 233
  • Перегляди Перегляди 28K
Купили в березні 2023, я навіть не в курсі була, рік перемовин, максимальне списання 30% пропонували. Тіла смішні до 5000к а нараховано від 27к до 49 по кожному. До суду подали по 1 тільки поки що в лютому 24.
Я навіть не знаю коли купили, телефонувати почали зараз.

Сьогодні дізналась, що в них є якийсь з моїх кредитів, в кого придбали не кажуть, з невідомо якої суми хочуть 30000, чи можливо з цією організацією якось домовитись?Чи все ж таки чекати позову?
Сьогодні прийшла відповідь сину, кредит був 1540 тіло, хочуть майже 46000грн, це перші такі, правда в нього ще 4 кредита купили ЄАПБ, що ті ще забажають,не зрозуміло, листи не пишуть

Останнє редагування:
Сьогодні прийшла відповідь сину, кредит був 1540 тіло, хочуть майже 46000грн, це перші такі, правда в нього ще 4 кредита купили ЄАПБ, що ті ще забажають,не зрозуміло, листи не пишуть
У меня милоан тело 5к. Боюсь представить их хотелку. Тыщ 100 наверное . Мамадарагая, переплюнули даже кредит кассу

У меня милоан тело 5к. Боюсь представить их хотелку. Тыщ 100 наверное . Мамадарагая, переплюнули даже кредит кассу
Тю ... вони всі майже несповна розуму)

[POSTS=1000]
1711050188957.webp

АІА Фінанс)) Йопнуті :hang2::sarcastic:
[/POSTS]

а в убки не смотрели?
у сына инфинанс был , они продали вердикту, а те ...этим

Доброго вечора! Суд був?
Так був, але в них з позовом проблеми там довідка про перевод коштів не моя, розрахунок боргу не на мій договір і коли бистро займ мене передав в вердикт капітал там щось з відсотками не так, тому їм дали 10 днів для подачі необхідних документів, то поки чекаю.

дивно.. чим це передбачено цікаво
не чим)))
але є «гениальні» судді, які перед відкриттям провадження перевіряють наявність доказів, і якщо, іх на думку суду недостатньо, витребовують у позивача додатково….
це дикий треш, але маєм те що маєм

не чим)))
але є «гениальні» судді, які перед відкриттям провадження перевіряють наявність доказів, і якщо, іх на думку суду недостатньо, витребовують у позивача додатково….
це дикий треш, але маєм те що маєм
Як я розумію, що більше всього предоставлять то при судять все що вони хочуть, напевно мені і апеляція не допоможе

Як я розумію, що більше всього предоставлять то при судять все що вони хочуть, напевно мені і апеляція не допоможе
я ж не знаю, що там суд у вас хоче)))
та, що вони принесуть))

Мені сьогодні зателефонували,купили борг у Вердикт капітал,хотять з тіла 4600 ,62.000 ,коли сказала що інші МФО списали все до тіла придложила за 45.000 закрити частинами .Наглі капець..хай гуляють

нараховують так, що не розумієш, з якого дива такі відсотки малюють

Ну подивлюсь що воно буде, 10 днів вже 26 березня, буде ясно.
Ну призначили суд на 22 квітня, всі недоліки виправили, тільки подали клопотання до суду, про виписку з банку про перерахування коштів. Ой відчуваю хана мені буде😒

Назад
Угорі