Коллажи, угрозы, обзвоны Николя Андреевича

• Автор теми Автор теми Pelikan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
на каком таком основании грозит увольнением? если будут угрожать увольнением - сразу жалоба в районо, облоно, держпраци и т.д.
а маме сказать - пусть говорит что это мошенники (по факту оно так и есть).
Та ви собі уявляєте, що це таке??! Яка скарга в Гороно, Облано! Вони перші будуть тиснути, бо те чм0 подзвонить і туди! І там буде обзивати і матом крити! Ніякі скарги не допоможуть! А ще, як ви уявляєте далі людині працювати там, коли вона поскаржиться на директора???
Вони створять такі умови тобі, шо сам підеш з роботи! Кругом лайно! Люди тримаються за роботу, бо іншої немає!!!!!
Нажаль, все виглядає не так, як ви собі уявляєте. Кожен день слухати від директора: на ваше місце - 20 чоловік. І всі мовчать в тряпочку! Самодурів достатньо. Рідко, коли нормальне начальство.
Pelikan, а вам раджу терміново писати заяву в поліцію, скріни колажів, добре якби розмови записані були. І дзвонити на 1545, скаржитись. Ось тоді заткнуть їх роти.

спасибо. буду писать
Правда они всеравно на нац.полицию передадут,потом надо будет в Вашем отделении писать заявление.Так что соберайте доказательства и инфу
Писала на с1сЬки,ШГ,Готивочку,Смартивей,еще писать и писать,у меня их хватает...

Та ви собі уявляєте, що це таке??! Яка скарга в Гороно, Облано! Вони перші будуть тиснути, бо те *** подзвонить і туди! І там буде обзивати і матом крити! Ніякі скарги не допоможуть! А ще, як ви уявляєте далі людині працювати там, коли вона поскаржиться на директора???
Вони створять такі умови тобі, шо сам підеш з роботи! Кругом лайно! Люди тримаються за роботу, бо іншої немає!!!!!
Нажаль, все виглядає не так, як ви собі уявляєте. Кожен день слухати від директора: на ваше місце - 20 чоловік. І всі мовчать в тряпочку! Самодурів достатньо. Рідко, коли нормальне начальство.
Pelikan, а вам раджу терміново писати заяву в поліцію, скріни колажів, добре якби розмови записані були. І дзвонити на 1545, скаржитись. Ось тоді заткнуть їх роти.

20 людей на місце - ну це ви трохи перебільшуєте :) в школах не вистачає вчителів, знаю по собі. ні якої черги там не має, повірте. молодь дуже і дуже неохоче йде на мінімальну з/п, особливо в школу. в основному йдуть тільки фанати своєї справи.
то що всі мовчать в тряпочку - звідси на мою думку і більшість проблем (маю на увазі, що ще більше будуть гнобити і примушувати звільнитись).
законних підстав для звільнення з приводу дзвінків, боргів і т.д. немає.
заява в поліцію - згоден на 100%, але судячі з інфи на форумі справи намагаються спускати на гальмах. передають до дільничого, а той нічого/майже нічого не робить. скарги в прокуратору на бездіяльність поліціїі і так по колу.
я не чув (може помиляюсь) про справи які б довели до логічного кінця (маю на увазі відкрили справу проти чмошників за образи/погрози і довели до суду, я вже не говорю про судовий вирок тим Чм*шникам/калам за погрози).
а куди ви думаєте скинуть скаргу на розгляд з урядової гарячої лінії (1545)? все туди ж на міносвіти, облоно, районо.

Останнє редагування:
20 людей на місце - ну це ви трохи перебільшуєте :) в школах не вистачає вчителів, знаю по собі. ні якої черги там не має, повірте. молодь дуже і дуже неохоче йде на мінімальну з/п, особливо в школу. в основному йдуть тільки фанати своєї справи.
то що всі мовчать в тряпочку - звідси на мою думку і більшість проблем (маю на увазі, що ще більше будуть гнобити і примушувати звільнитись).
законних підстав для звільнення з приводу дзвінків, боргів і т.д. немає.
а куди ви думаєте скинуть скаргу на розгляд з урядової гарячої лінії (1545)? все туди ж на міносвіти, облоно, районо.
В поліцію скинуть, куди ж іще. І нічого я не перебільшую. А кажу те, що знаю. На собі перенесла схожу ситуацію. Може ви не знаєте, що таке працювати в держустанові. Я знаю. І там ніхто не церемониться з людьми. Який би ти гарний робітник не був - у директора теж нерви не залізні, коли матом криють і бред несуть, а ще не предсавляються звідки.

Мама звонит в истерике, кроют матом всех коллег, она не может работать, плачет...
Уже минут 15 жду на соединение с оператором на урядовой.
Не знаю что ещё могу ...
Она кричит давай платить, продавать машину.
Когда просто родственников доставали, все было более менее, так как они ситуацию поняли.
Но руководство и коллеги - нет.
Нашли все таки твapu слабое место

а кому звонил Владимир вчера с Вероны и предлагал списать долги с дисконтом?

В мене сьогодні гроші всім об'явилися... Пишуть, що приїдуть. Як думаєте, можуть приїхати, чи лякають? А то прочитавши про них, вже і нещнаю що чекати...

В мене сьогодні гроші всім об'явилися... Пишуть, що приїдуть. Як думаєте, можуть приїхати, чи лякають? А то прочитавши про них, вже і нещнаю що чекати...
нет конечно. но нагадить могут. какая у вас просрочка?

Ребята. Сегодня прям веселье было.
ГШ вели себя тихонечко, как вдруг появился Николай Андреевич. Обзвоны коллег матери, коллажи. Не знаю как на них подействовать, ибо мать учитель и это грозит увольнением. Мне не страшно, но б** переживать начала конкретно.
Может кто-то поможет советом?
Я этому парню набирала, кроме матов ничего не услышала. Творчество прикладываю.
Коллажи разослали всеееееем
А я бы обломала еще-спросила-А что есть что с.сать?))):rofl:

у них как раз обострение через 3 месяца
Зараз, в кінці року у них у всіх загострення. План треба здавати, а з цим по-ходу "пєчаль-бЯда" в них.
Я вже на 9му місяці прострочок і давно відвик від "уваги дуже сурЙОзних людей" )))
А сьогодні в 7:15 ранку вже перший дзвінок був ... Ото їм "підгорає"
А я з цього приводу лишень тішусь ))

Назад
Угорі