Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Посмотрите в инете адреса коллекторских фирм, ихних шараг сейчас в каждом подвале натыканоСкажіть будь ласка чи є якісь колекторські служби в Волинській обл бо прийшло смс від кончаних таліон шо передадуть дурять чи ні?
Поняв, дякую)Посмотрите в инете адреса коллекторских фирм, ихних шараг сейчас в каждом подвале натыкано
Нє не так,,,їм щас в каждом подвалі натикають,,,Посмотрите в инете адреса коллекторских фирм, ихних шараг сейчас в каждом подвале натыкано
Вот найти бы хоть один подвал и заглянуть туда на огонёк, посмотреть на тех кто так всем грозитсяНє не так,,,їм щас в каждом подвалі натикають,,,
Ясно шо дурять,пошлите их накуйСкажіть будь ласка чи є якісь колекторські служби в Волинській обл бо прийшло смс від кончаних таліон шо передадуть дурять чи ні?
Сєрьога Бадров приїде ! Він чувак сурйозний у таліоновців - рішає нерішаєме!Скажіть будь ласка чи є якісь колекторські служби в Волинській обл бо прийшло смс від кончаних таліон шо передадуть дурять чи ні?
До мене вже кредит+, Манівео, їдеСєрьога Бадров приїде ! Він чувак сурйозний у таліоновців - рішає нерішаєме!
Сидите ждите с паспортом в руках и деньгами в зубах )))До мене вже кредит+, Манівео, їде
Не Бадров а буров,то сирота малолітня,більш нічого,позавчора їхав до півукраїни,я его послалаСєрьога Бадров приїде ! Він чувак сурйозний у таліоновців - рішає нерішаєме!
Якраз Бадров ... Буров не приїжджає.Не Бадров а буров,то сирота малолітня,більш нічого,позавчора їхав до півукраїни,я его послала
Бадров їде?Якраз Бадров ... Буров не приїжджає.
Ну передадут другим звонилкам. Не талион, так другие будут звонить. И всё.Скажіть будь ласка чи є якісь колекторські служби в Волинській обл бо прийшло смс від кончаних таліон шо передадуть дурять чи ні?