Колектори "Таліон плюс" пишуть смс з погрозами

• Автор теми Автор теми Николек
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 7K
Та ні, оце все що є
це значить, що вже комусь іншому віддадуть?
Це значить, що вони розривають повітря грозним "пук".
Они так всегда делают. Больше проценты не смогут крутить теперь значит
В мене крутили.

Чи будуть від них ще якісь нормальні пропозиції, а то вже пропонували тіло +% до протермвнування, і реструктуризацію, але поки збираю кошти?

У меня после такого письма больше не крутят, как в том письме "зафиксировали", так теперь ее и присылают.
Чи будуть від них ще якісь нормальні пропозиції, а то вже пропонували тіло +% до протермвнування, і реструктуризацію, але поки збираю кошти?
Да, будут, через 3 месяца после такого письма предложили тело, даже чуть меньше.

У меня после такого письма больше не крутят, как в том письме "зафиксировали", так теперь ее и присылают.

Да, будут, через 3 месяца после такого письма предложили тело, даже чуть меньше.
Дякую

[POSTS=1000]Ну в мене можливо тому, що протермінування почалось на початку 2019 року. Тоді вони більш офігівші були... навіть по судам бігали.
Нарахували Х4 тіла і скинули ЄАПБрасам ( дзвінки ), а потім продали Онлайнам. Ті щезли. Амінь. Хоча не зовсім)) ОФ лупанули таки мені внн, але не по манівео.[/POSTS]

Screenshot_20240208_145343_Messages.webp
розгін з 15000 до 45000 за 8 днів

Доброго дня! Чи отримували вже таку писанину?:fffuuu:

Вкладення

• Screenshot_20240905_164327_Messages.webp
    Screenshot_20240905_164327_Messages.webp
    85.5 Кб · Перегляди: 171
Комусь сьогодні таке прислали😅

Вкладення

• Screenshot_20240906-103920.webp
    Screenshot_20240906-103920.webp
    47 Кб · Перегляди: 107