MilaS
✩ Premium ✩
- Дописи
- 7303
- Реакції
- 15582
- Бали
- 6780
MilaS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А є такий реєстр?Таке сьогодні від них прийшло, очередна їхня пугалка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А є такий реєстр?Таке сьогодні від них прийшло, очередна їхня пугалка?
Що тільки непонапридумають)А є такий реєстр?
Хвилиною пізнішеТаке сьогодні від них прийшло, очередна їхня пугалка?
А є такий реєстр?Хвилиною пізніше
![]()
Головне шрифт ,я синій краще пишудоброго дня
Написали родичам про лояльну пропозицію та в телеграмі знову великі пропозиції підкажіть що робити ?![]()

Звісно ,я таке саме отримавТаке сьогодні від них прийшло, очередна їхня пугалка?
На цьому можно було спинитись і не продовжуватиГоловне шрифт ,я синій краще пишу![]()
МовчуНа цьому можно було спинитись і не продовжувати
Таке сьогодні від них прийшло, очередна їхня пугалка?
В мене теж таке сьогодні прийшло)))
Не страшно бо обдзвонили вони цілу купу людейСтрашно![]()
даА є такий реєстр?
Так це ж кредитна історія? чи я щось сплутав?Просто для цікавості. А то скільки грошей виходить?
Якщо я правильно розумію,то УБКІ та кредитний реєстр НБУ різні речі. Поправте, якщо помиляюся.Так це ж кредитна історія? чи я щось сплутав?
7 100 *100= 710 000 грнПросто для цікавості. А то скільки грошей виходить?
Все вірно.Якщо я правильно розумію,то УБКІ та кредитний реєстр НБУ різні речі. Поправте, якщо помиляюся.
А то треба було читати уважно форум ,де радили - позакривати всі мережі і доступи до книги ,а тепер це залежить від них ,наскільки довго вони будуть з ними спілкуватись ,або ігноритиДрузі, а таке питання, чи довго будуть обдзвонювати? У мене почалося, дзвінки сусідам, старим однокласникам, це довго може тривати?
Доступ к книге они получают, как только устанавливают их приложение. Так что тут читай или не читай, книга уже слизанаА то треба було читати уважно форум ,де радили - позакривати всі мережі і доступи до книги ,а тепер це залежить від них ,наскільки довго вони будуть з ними спілкуватись ,або ігнорити