Колектори "Таліон плюс" пишуть смс з погрозами

• Автор теми Автор теми Николек
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 7K
Screenshot_20231228_165214_Gmail.jpg

І що з цим робити?))
А яке у вас тіло?

Оффтоп
Мене завжди цікавило, за яким принципом люди обирають шрифт для повідомлень на телефоні.
Варіанта 3:
- прікольнєнький
- не "стріляти" з нього
- якщо вкрадуть і зламають, то все одно ніфіга не прочитають

Оффтоп
Мене завжди цікавило, за яким принципом люди обирають шрифт для повідомлень на телефоні.
Варіанта 3:
- прікольнєнький
- не "стріляти" з нього

Оффтоп
Варіанта 3:
- прікольнєнький
- не "стріляти" з нього

Не "стріляти" з нього )

Я перший раз з таким стикаюсь, маю надію що в останній), тому є напади тривоги з цього приводу , дякувати вам що є Ви

Доброго часу доби !
з манівео біля року , було завжди без проблем до нещодавно.. , наразі 10100 грн тіло,з 17.10 на просрочці наразі платити нічим , продали схоже таліону , звідки вони пишуть в телеграм та смс з майже погрозами
Вони активні. Потім здуваються і перепродають.

Доброго часу доби !
з манівео біля року , було завжди без проблем до нещодавно.. , наразі 10100 грн тіло,з 17.10 на просрочці наразі платити нічим , продали схоже таліону , звідки вони пишуть в телеграм та смс з майже погрозами
Это стандарт в принципе. Можно сохранять, но вряд ли в суде поможет

доброго дня
Написали родичам про лояльну пропозицію та в телеграмі знову великі пропозиції підкажіть що робити ?
Screenshot_20240119_175217_Telegram.jpg

доброго дня
Написали родичам про лояльну пропозицію та в телеграмі знову великі пропозиції підкажіть що робити ?
Screenshot_20240119_175217_Telegram.jpg
у вас є такі гроші? мене більш всього цікавить, ті хто пишуть такі смс, розраховують у людей в наш час просто так десь лежать майже 20т?

у вас є такі гроші? мене більш всього цікавить, ті хто пишуть такі смс, розраховують у людей в наш час просто так десь лежать майже 20т?
Да им пофиг есть у человека такие деньги и или нет. Они про это не думают

Таке сьогодні від них прийшло, очередна їхня пугалка?

Вкладення

• photo_2024-01-19_19-13-47.webp
    photo_2024-01-19_19-13-47.webp
    49.2 Кб · Перегляди: 160
Назад
Угорі