Hatali01
Форумчанин
- Дописи
- 20
- Реакції
- 7
- Бали
- 848
Hatali01 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І не говоріть))))Ну то страшна річ))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І не говоріть))))Ну то страшна річ))))
Могут. Они у меня когда то коллаж состряпали. Вернее сами Манивео. И группу создали Талики для помощи в погашении кредита. После чего предложили тело, а потом и полтела. Так и расстались с ними.Доброго дня, дзовили третім особам чи ні??? Мені сьогодні теж прислали, варто хвилюватися?
А колись це коли?Могут. Они у меня когда то коллаж состряпали. Вернее сами Манивео. И группу создали Талики для помощи в погашении кредита. После чего предложили тело, а потом и полтела. Так и расстались с ними.
Мне они половину тела предложили где-то спустя 3-4 месяцаА колись це коли?
Года 2 назад через 4 месяца предложили полтела. Учитывая что Маники получили 2 пролохацииА колись це коли?
Передали ваш договір Таліонам на продзвон. Одна контора, різні кабінети.Отримала на електронну пошту що згідно пункту договора розривають договір , що це значить лист від манівео , а в середині від Таліон , ну щоб сплатила сьогодні і реквізити. Що це значить? , мені то не всеодно хай розривають собі , всеодно платити не збираюся таку суму.
Та мій кредит манівео продали вже два місяці назад Таліон, короче я зрозуміла вони передають один одномуПередали ваш договір Таліонам на продзвон. Одна контора, різні кабінети.
Вони не продали а передали на обдзвін родичам.Та мій кредит манівео продали вже два місяці назад Таліон, короче я зрозуміла вони передають один одному
Тому що договір передали Таліону, тепер вам потрібно вирішувати з ними. А маніки будуть займатися початковцями так сказати.Чому ж тоді Манівео відповіли в листі що перед компанією в мене немає боргу, звертатися в Таліон
063021…А з яких номерів телефонують таліони?
Дякую. Такі ще не дзвонили.063021…
Ще будуть. В мене рік і два місяці мовчали, потім активізувалися знов. Маму просили закрити мій борг?, наче вона їм щось винна.То відповідь була такаж як і моя. Я вам не винна нічого. Але все ж таки домовились на три платежі розбити тіло, так як пролонгації не було. А тіло 20 к. Перший раз внесла 5 тисяч, другий раз потрібно завтра платити. Коштів немає??, але я все одно зв'язалися з ними. Кажу що коштів нема, оплати не буде! І що ви думаєте, гарантійне виправили, і внесли дату коли я зможу внести оплату. Тож не все так погано. Можливо тому що в мене більше року з ними не було взагалі діалогу, хз. Або розуміють що крім мене його ніхто не закриє.Дякую. Такі ще не дзвонили.
Мені ось таке таліон прислав:Ще будуть. В мене рік і два місяці мовчали, потім активізувалися знов. Маму просили закрити мій борг?, наче вона їм щось винна.То відповідь була такаж як і моя. Я вам не винна нічого. Але все ж таки домовились на три платежі розбити тіло, так як пролонгації не було. А тіло 20 к. Перший раз внесла 5 тисяч, другий раз потрібно завтра платити. Коштів немає??, але я все одно зв'язалися з ними. Кажу що коштів нема, оплати не буде! І що ви думаєте, гарантійне виправили, і внесли дату коли я зможу внести оплату. Тож не все так погано. Можливо тому що в мене більше року з ними не було взагалі діалогу, хз. Або розуміють що крім мене його ніхто не закриє.
Самі вони одноразовіПропозиція ОДНОРАЗОВА
БудутьІнших пропозицій для Вас немає!
Я поки закриваю тих, хто пропонує тіло, менше тіла, тіло+невеликий%.. Смарти порадували. Лишилося ще 4 платежі внести. Але за 701грн готові закрити. Завтра закриюСамі вони одноразові
Будуть
А будуть сильно кошмарити?Самі вони одноразові
Будуть