Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То Коломойський дзвонить. Збирає гроші на новий ПриватБанк.Сьогодні прислали моїм родичам якийсь Ігор Валерійович моє фото і мої борги. Що робити?
Мені зовсім не смішноТо Коломойський дзвонить. Збирає гроші на новий ПриватБанк.
Для початку скажіть яка контора прислала, скільки часу у вас там борг.Сьогодні прислали моїм родичам якийсь Ігор Валерійович моє фото і мої борги. Що робити?
Як реагувати і, що робити?На этот вопрос много ответов на форуме чуть ли не в каждой теме.
Все же юристам более серьезные вопросы стоило бы задать.
Написали, що 18 компаній боргу на 180 тис.грнДля початку скажіть яка контора прислала, скільки часу у вас там борг.
Реагировать - никак.Як реагувати і, що робити?
Чем вас это смущает? кто это сделал вряд ли удастся выяснитьНаписали, що 18 компаній боргу на 180 тис.грн
И что?Написали, що 18 компаній боргу на 180 тис.грн
У вас что родственники верят всяким бумажкам? я тоже могу распечатать что Иванов должен 300к, и что? Украина вон тоже мвф должнаНаписали, що 18 компаній боргу на 180 тис.грн
Да уж...крепко за вас взялись...Сам Игорь...Сьогодні прислали моїм родичам якийсь Ігор Валерійович моє фото і мої борги. Що робити?
Це електронкою чи листом по пошті?Написали, що 18 компаній боргу на 180 тис.грн
Я где то мельком читал что Беня хочет назад приват забрать, вот видимо собирают по маленьку денежкуДа уж...крепко за вас взялись...Сам Игорь...
Увы полиция тут ничего не сделает, не на кого жаловатьсяЦе електронкою чи листом по пошті?
В любому випадку вам краще взяти ті всі докази і написати скаргу в поліцію.
Вот у нас на форуме есть юристы, один даже здесь в теме писалДайте номер юриста, будь ласка.
Может для начала почитайте форум? И поймёте чего ожидать. По каждом мфо есть темы...Дайте номер юриста, будь ласка.
8800555355Дайте номер юриста, будь ласка.