Колектори і перехід через межу дозволеного

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K
Я

Якби ж знав до кого вони доберуться то це як варіан.
Я должна вам это сказать!Прекратите паниковать раньше времени!К кому доберутся,а к кому нет... Тут,нам не понять!У кого то вообще никого не находят,а у других наоборот, наступление по всем фронтам!

Babaika, особисто мені глибоко всеодно хто до кого телефонує)) та, звісно, кожен сам обирає свою позицію та стратегію боротьби)) і звісно не кожен може витримати психологічний тиск)) проте потрібно розуміти, що це - всього лиш голос в телефоні! А якщо ви не в змозі так налаштуватись, або ж як я,наприклад, не хочете опускатись до їх рівня розмови , то просто змініть сімку на нову та буде вам щастя))

Еще был треш с ШвидкоГрошами! Звонили по душу моего мужа! Угрожали всем, чем только могли! Достали до икотки! Я им объяснила в двух словах, что с ними будет, если не дай Бог еще хоть раз какая-то твapb побеспокоит меня. Знаете, что мне ответили? Цитирую: "Я прошу прощения, ваш телефон в базе, у меня нет полномочий его удалить и я обязана вам звонить"

Форумчани,чи доводилося вам стикатися із діями колекторів ,які перейшли межі дозволеного.Ненормативна лексика,погрози,шантаж,залякування рідних.І так само смс із слова ненормат лексики.Поділіться інформацією.
Была и ненормальная лексика, были и шантаж, и коложа, и звонки окружению и директору. А к чему вопрос?

Да. Я боюсь их. Поэтому общаюсь.)
Вот и поговорили)))
Babaika, особисто мені глибоко всеодно хто до кого телефонує)) та, звісно, кожен сам обирає свою позицію та стратегію боротьби)) і звісно не кожен може витримати психологічний тиск)) проте потрібно розуміти, що це - всього лиш голос в телефоні! А якщо ви не в змозі так налаштуватись, або ж як я,наприклад, не хочете опускатись до їх рівня розмови , то просто змініть сімку на нову та буде вам щастя))
Так часто на форуме используется слово "борьба"?! С кем бороться?! Отложил пару грн. на юриста и фсёё. Не надо себе этим жизнь засирать. Оно того не стоит.

Саме це і мала на увазі.Сьогодні в новинах на украіні жігка звукозапис вмикала із таким записом зо там одне пі........жінка взяла 14000 повернула вже 60000 а всеодно вимагають колектори і не просять а просто ганебно і з нецензурою
Їхні погрози діють,люди платять від страху...
Якщо вони не будуть погрожувати,то ніхто не платитиме...
Схема гарно продумана,побудована на людському страху...

Форумчани,чи доводилося вам стикатися із діями колекторів
Ні, не доводилось. Я тільки уявляю собі як у них горить пукан що я рік+1 місяць слухавку не піднімаю
FragrantEmbellishedEmeraldtreeskink-size_restricted.gif

Форумчани,чи доводилося вам стикатися із діями колекторів ,які перейшли межі дозволеного.Ненормативна лексика,погрози,шантаж,залякування рідних.І так само смс із слова ненормат лексики.Поділіться інформацією.
Ділюсь : фактично не стикався.
Рецепт простий : не спілкуюсь з ними від слова - 30всім. Жодної розмови по телефону чи реакції на смс чи листи.
Півтора роки протермінувань.

Оффтоп
Вообще?Да?)
От слова Совсем)) Моя любимая фраза)))[/OFFTOPIC]
От слова Совсем)) Моя любимая фраза)))[/OFFTOPIC]
У меня 7 МФО на суммы от 10 000 и 2 банка (3 кредитки по 8000, 10000, 25 000, + наличка). Я когда поняла, что не стягиваю и в обозримом будущем не стяну, переписала все на мать, работаю неофициально + собираюсь линять в Польшу навсегда. Поэтому мне от слова Совсем)))

Останнє редагування:
Ні, ніколи. До мене дзвонить лише інтелігенція. Будь ласка, вибачте, всього найкращого. Два раза в тиждень, в робочий час. Вже набридло слухати їхні ввічливі теревені. Мата, якогось загнули б чи що?

Нужно немного переосмыслить для себя деятельность коллекторов.
Эти люди сидят на небольшой зарплате. Загуглите зарплаты на Ворке.
Вы лично им денег не должны. Личной ненависти они к вам не испытывают. Они просто пытаются делать свою грязную работу - запугать вас, чтобы мотивировать вас на оплату долга.
Поэтому спорить с ними нет смысла. Они позвонили вам поугрожали, потом бабе Дуне, потом дядя Пете.
Потом пошли бухать - снимать стресс.
Поэтому просто игнорьте их. Они не прямая угроза, а некое временное неудобство. Чем больше их игнорят, тем бесполезнее они себя чувствуют

Было дело.Знакомому в машине замок клеем залили и наскребли "должник" или "верни долг" ге помню точно(год назад где то)Догнали их(за городом) и обьяснили что так делать не нужно.Все,звонки пропали или он о них не говорит. Запорожская область.

Назад
Угорі