Колектори дзвонять усім, а ті приходять до мене

• Автор теми Автор теми Сашка)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 6K
ко мне "должны" были 10 числа прийти. сидела, ждала, всех позвала... какой там черт.
Ко мне уже лет 5 едут и не как не могут доехать ,всегда говорю что чайник уже поставил ,в ожидании ?

Добрий вечір усім. У мене крик душі. Аолектори шлють смс що заберуть у мене майно , навіть те що є спільно нажитм з родичами. Тепер усі родичі приходять і кричать до мене . Хоча спільного майна з ними в мене немає .

Добрий вечір усім. У мене крик душі. Аолектори шлють смс що заберуть у мене майно , навіть те що є спільно нажитм з родичами. Тепер усі родичі приходять і кричать до мене . Хоча спільного майна з ними в мене немає .
Скажіть рідні,нехай почитають закони,або запишуться на консультацію до юриста по справах МФО,щоб їм пояснили що ніхто ні в їх,ні у вас нічого не забере.

Мене навіть слухати ніхто не хоче. Кричать усі. Я вже просто морально не видержую.

Неприємно, але найкращий спосіб в цьому випадку не слухати тих, хто кричить, а нахамити у відповідь. Розмовляйте на їхній мові.

Я змінила номер телефону ті шараги дозвонитись до мене не можуть . Тепер усіх родичів і знайомих тероризують. Чи можна якось їх успокоїти?

Я змінила номер телефону ті шараги дозвонитись до мене не можуть . Тепер усіх родичів і знайомих тероризують. Чи можна якось їх успокоїти?
Нехай родичі не спілкуються з ними. Чим більше вони йдуть на контакт, тим більше їх будуть замахувати. Плюс нехай пишуть скарги у всі інстанції. Від третіх осіб вони бувають ефективними.

Та є племінниця яка тільки розпитує у них що я брала і де . А тоді сестрам дзвонить і кричить що в мене будинок заберуть. Ті дзвонять кричать до мене. Морально дуже важко .

Та є племінниця яка тільки розпитує у них що я брала і де . А тоді сестрам дзвонить і кричить що в мене будинок заберуть. Ті дзвонять кричать до мене. Морально дуже важко .
Говорить с ними ,или не говорить ,это уже лично ихние дело . Вы то тут причём? Если ведут себя так,значит просто искали повод ,что б поорать на вас. А как иначе? Беда должна объединять . Пытаться вместе это решить ,а не орать как препадошные без толку .

Вірю,що морально важко.Це просто потрібно пережити.Обіймаю Вас?

Бывает, что родичи хуже звонилок. Я это пережила уже раз. Если снова будут родственники доставать, пошлю всех и все. Уже реально поx...

Да, вам не повезло. С родными. Немного. Потому что не понимают. Что тут можно?
Я бы тем, кто более-менее адекватный и кто особенно важен для меня, постаралась бы донести, что ничего они не могут. Попробуйте подробно объяснить, сошлитесь, что общались с юристами (даже если это не так, не важно), скажите, юрист проверил и сказал, это вранье. Дальше поясните, что они потому и звонят, что пользуются незнанием законов у наших людей, и пытаются тупо запугать, как обычные мошенники. Ну, поищите слова. Обычно доходит даже до самых запуганных. Из тех, кто вам реально важен.
Остальных - нафик. Один вариант - это не правда, они мошенники, мне тоже плохо, так как достают. Единственный выход - записывать звонки и писать заявление в полицию и НБУ. Тут есть, как писать, если вдруг кто-то соберется. Еще и плюс будет.
Ну, а что еще делать? А! Кто адекватный, можно предложить и даже помочь поставить им труколор или гетконтакт. Чтобы не мешали жить звонки тупые.

От для чого говорити з ними? Коли до мене дзвонить невідомий номер,я можу підняти телефон,якщо чую що якась фігня,відразу скидаю. А цим сусідам це ж на руку,щоб потім можна було плітки пускати про людину
Да, вам не повезло. С родными. Немного. Потому что не понимают. Что тут можно?
Я бы тем, кто более-менее адекватный и кто особенно важен для меня, постаралась бы донести, что ничего они не могут. Попробуйте подробно объяснить, сошлитесь, что общались с юристами (даже если это не так, не важно), скажите, юрист проверил и сказал, это вранье. Дальше поясните, что они потому и звонят, что пользуются незнанием законов у наших людей, и пытаются тупо запугать, как обычные мошенники. Ну, поищите слова. Обычно доходит даже до самых запуганных. Из тех, кто вам реально важен.
Остальных - нафик. Один вариант - это не правда, они мошенники, мне тоже плохо, так как достают. Единственный выход - записывать звонки и писать заявление в полицию и НБУ. Тут есть, как писать, если вдруг кто-то соберется. Еще и плюс будет.
Ну, а что еще делать? А! Кто адекватный, можно предложить и даже помочь поставить им труколор или гетконтакт. Чтобы не мешали жить звонки тупые.
Добрый день,мои родственники еще дальше пошли.Они позвонили ко мне на работу и начали говорить :"А вы знаете,что у неё кредиты?"Получив ответ ,что ,да знают,и что?"Ответили:"Да,это мы так ,чтоб вы знали".На что были посланы коллегами ооооочень далеко.Так,что родственники бывают хуже коллекторов,увы!

Останнє редагування:
Це точно сказано , що гірше колекторів . Добре що хоч чоловік підтримує . А то зі мною ніхто вже не спілкується . Як це пережити ? Як з цього вийти

Це точно сказано , що гірше колекторів . Добре що хоч чоловік підтримує . А то зі мною ніхто вже не спілкується . Як це пережити ? Як з цього вийти
А вам очень нужно общение с людьми , которые вас обсудят за глаза?Мои две родные сестры ,просто молча,перестали общаться.Благодаря форуму, я поняла,что нужно жить для тех кому ты нужна.

Добрый день,мои родственники еще дальше пошли.Они позвонили ко мне на работу и начали говорить :"А вы знаете,что у неё кредиты?"Получив ответ ,что ,да знают,и что?"Ответили:"Да,это мы так ,чтоб вы знали".На что были посланы коллегами ооооочень далеко.Так,что родственники бывают хуже коллекторов,увы!
Респект коллегам, ганьба родне?

Як пережити а ніяк забити болт і все, в мене родичі деякі також відвернулися, чоловік від мене пішов, хоча кредити брали разом, але нічого якось не панікую бо залишилась сама з 2 дітками без підтримки, живу сама з ними тож інколи дурію прислухаюсь до кожного шороха, але то певно уява моя, сусіди тож приходили жалілись шо їм звонять, я залізла в реєстр боржників і подивилась що на мене нічого там немає, зробила скрін і тикаю всім що нікому нічого не винна, хочуть нехай з ними говорять а я от і не буду)

Назад
Угорі