Колектори дзвонять усім, а ті приходять до мене

• Автор теми Автор теми Сашка)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 6K

Сашка)

Читач
Дописи
16
Реакції
11
Бали
3
Сашка) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дброго дня усім ! Зайшла на цей форум , почитала і трішки заспокоїлась, що я така не одна . Маю кредити в банках, які оплачую регулярно, прострочень не маю . А МФО 14 і всюди вже прострочки . Живу в селі, обдзовонили усіх родичів, і усіх сусідів пенсіонерів, які приходять і просять щось зробити, щоб їм не дзвонили . Що робити не знаю грошей щоб погасити заборгованість нема . На дзвінки не відповідаю . Думки що були про суєцид вже відкинула і пробую боротись , правда незнаю як . Пядкажіть як

Дброго дня усім ! Зайшла на цей форум , почитала і трішки заспокоїлась, що я така не одна . Маю кредити в банках, які оплачую регулярно, прострочень не маю . А МФО 14 і всюди вже прострочки . Живу в селі, обдзовонили усіх родичів, і усіх сусідів пенсіонерів, які приходять і просять щось зробити, щоб їм не дзвонили . Що робити не знаю грошей щоб погасити заборгованість нема . На дзвінки не відповідаю . Думки що були про суєцид вже відкинула і пробую боротись , правда незнаю як . Пядкажіть як
Общайтесь тут с людьми)И все станет понятно

Приветствую! Вы уже на форуме, а это значит, что вы на верном пути к "излечению" от кредитной заразы!
Поскольку уже всех обзвонили, можете себя поздравить за то, что вы пережили этап. Дальше будет меньше звонков.
Приходят с просьбой что-то сделать, отправлять с этой просьбой в полицию - не вы им звоните.
Читайте разделы по своим МФО, общайтесь, задавайте вопросы. Будем стараться способствовать вам!

Screenshot_20210913-124741_Messages.webpчходять до дому ?
Чи дійсно приходять до дому ?

Сашка), не читайте смс. Это простое запугивание. Вся их работа и построена на вымогательстве, шантаже и страхе людей.

"Акт попереднього опису майна"... Ух ты, таки эволюционируют каллоиды. Глянуть бы одним глазком хоть )

Screenshot_20210913-124741_Messages.jpgчходять до дому ?
Чи дійсно приходять до дому ?
У цих придурків немає абсолютно ніяких повноважень, стосовно вчинення дій з повернення боргу. Вони можуть
А. Подати на вас в суд
Б. Вліпити виконавчий напис нотаріуса, на основі якого відкриють виконавче провадження.
І тоді всі дії вчинятиме вже виконавець але ніякі не гроьобані регіональні співробітники, спеціалісти юридичних відділів чи відділів роботи з заборгованістю.

Я извиняюсь, но вы в своём уме ?! Какой суицид?!!!! Даже не смейте о такой думать!!!! Долги - это не конец света, тебе более в этих сараях вонючих. Всем говорите , что звонить мошенники , пусть шлют их, или 1549 пусть звонят , вы не при чем ! Как и они. С уродами которые звонят не общайтесь от слова СОВСЕМ! И они от вас отстанут! Будут слать предложения норм, будут деньги - закроете понемногу! И все) но не впадайте в отчаянье! Живите и радуйтесь жизни, откладывайте деньги по немногу и все. У меня уже 3 мес просрочки. Звонят крайне редко, последние 5 дней тишина. А всего 13 мфо и ничего. От родных тоже отстали. Так что все будет хорошо) нужно просто пережить и не идти ни у кого на поводу))

Дякую усім . А то важко одній з цими думками .
Викиньте взагалі дурні думки з голови.Вони не маю права на життя.Читайте форум,розділи по своїм МФО,питайте,спілкуйтесь.Ви не одна з таким "букетом"проблем.Відволічіться від них.А тих що приходять відсилайте в поліцію,бо ви і гадки немає чого до їх дзвонять.Гарного вам дня❤️

Живу в селі, обдзовонили усіх родичів, і усіх сусідів пенсіонерів, які приходять і просять щось зробити, щоб їм не дзвонили .
Открою вам великую тайну!Это все кто засветился в банках по кредитам :ahaha: других вариантов найти их нет.Теперь вы знаете кто "брал Мундонзян" ..главное не заржать когда опять прийдут :ahaha:

Назад
Угорі