Колектори АФК назвонюють всім рідним і друзям

• Автор теми Автор теми ONS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Интересно где берут номера. Ладно родственникам и соседям на как они находят друзей?)
А реально якось дізнатись цей список, тобто кому вони телефонують та шлють смс? Дуже хотілось би побачити списка

Уменьшается сумма игнором?) и как вы узнаете?
Приходят на мыло от них сообщения, да, именно, уменьшается сумма не просто игнором, а ТОТАЛЬНЫМ игнором )
по этому как бы, советую всем, на личном опыте отработано !!!!)

а еще один раз послал их прямым текстом на....й )))))

Зробили обзвон та розсилку смс більше ніж на 50 людей яких я паро раз знав, це один день як продано таліон. Що робити в такому випадку? Чи можна взнати список кому взагалі це надходило, кому звертатись?
Значить смотрите, жалоба в нбу, со скринами, они там рассылочку делают людям, попросить этих людей сделать скрин и сбросить Вам, создать тему в НБУ, перестанут звонить вообще.
А кошмарить будет месяц, жоще всего будет первых две недели, потом меньше, а через месяц заткнуться !)

думаю, месяца 3 и предложать пол тела в виде 10к ))))

Останнє редагування:
Потрібно змиритися з тим що Ваші контакти злиті всім "дзвонілкам". Якщо коло знайомих у Вас адекватні то переживати не варто. Ідеальний варіант - зафіксувати, аудіо, або хоча б текстово надання інформації про кредит третім особам і накатати скаргу НБУ. і катати і катати) поки НБУ не надоїсть і вони не повідомлять про Вашу занепокоїность МФО або АФК

Потрібно змиритися з тим що Ваші контакти злиті всім "дзвонілкам". Якщо коло знайомих у Вас адекватні то переживати не варто. Ідеальний варіант - зафіксувати, аудіо, або хоча б текстово надання інформації про кредит третім особам і накатати скаргу НБУ. і катати і катати) поки НБУ не надоїсть і вони не повідомлять про Вашу занепокоїность МФО або АФК
Та проблема в тому що це родичі, далекі родичі, у мене навіть немає їх номерів телефону і ніколи не було. Як правильно подати заяву та куди звернутись, підкажіть будь ласка

А реально якось дізнатись цей список, тобто кому вони телефонують та шлють смс? Дуже хотілось би побачити списка
Моим пока только родным, может и соседям звонили. Пока так

Та проблема в тому що це родичі, далекі родичі, у мене навіть немає їх номерів телефону і ніколи не було. Як правильно подати заяву та куди звернутись, підкажіть будь
Самое легкое мфошкам так это найти всю вашу родню и соседей. Остальное дело обстоит сложнее) Самое главное игнор)

Останнє редагування:
Та проблема в тому що це родичі, далекі родичі, у мене навіть немає їх номерів телефону і ніколи не було. Як правильно подати заяву та куди звернутись, підкажіть будь ласка
Через онлайн-форму на вебсайті НБУ; надіславши листа на електронну пошту [email protected]: зателефонувавши до Контакт-центру НБУ 0 800 505 240; через чат-бота nbu_contact_bot у viber або telegram.

Краще зібрати записи, скріншоти смс, також надішліть скани пенсійних, вони підтвердять що батьки непрацеспроможні, яким по законе заборонено дзвонити. Побільше матеріалу.
Погугліть по запиту "скарга на МФО НБУ"

Назад
Угорі