Колекторське агенство "фактор" на підставі договору доручення з тов "профіт капітал"

• Автор теми Автор теми Kaktys0608
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 3K

Kaktys0608

Форумчанин
Дописи
74
Реакції
9
Бали
8
Kaktys0608 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хтось щось знає за цей фактор та профіт капітал?хто їм продає бо в мене 6мфо і я не знаю хто кому продав.як вони діють,як часто дзвонять вам і родичам
20190429_224342.webp

КА Фактор поручил Прфит Капиталу. Сами себе. Ничего удивительного.

я думаю вы знаете как с
Хтось щось знає за цей фактор та профіт капітал?хто їм продає бо в мене 6мфо і я не знаю хто кому продав.як вони діють,як часто дзвонять вам і родичам
20190429_224342.webp
я думаю вы знаете как с этой бумажкой поступить!

fargo, я то знаю. Але то за місцем прописки прийшло..а я з рідними вже пів року не розмовляю через ці мфо..і вони мені прислали це фото і доказують що приїжджали колектори..але головне що заплатити треба до 26 а прийшли вони сьогодні
Admin, fargo, а хто їм продає не знаєте??

fargo, я то знаю. Але то за місцем прописки прийшло..а я з рідними вже пів року не розмовляю через ці мфо..і вони мені прислали це фото і доказують що приїжджали колектори..але головне що заплатити треба до 26 а прийшли вони сьогодні
я помню мне тоже такие приходили но от кого не скажу!а родные вас обманывают что приезжали это приходит по почте!приезжает только готивочка но это точно не их макулатура!

20190429_224342.webp
Мене колись продало Манівео їм.
Дзвонили кожного дня, але тільки мені , родичі не шукали, постійно просили 2 контактні номери щоб зіиною був зв'язок. Звісно номерів їм не давав. Погрожували що без додаткових телефонів не спишуть нічого. Так рік я з ними розмовляв, домовлявся. В результаті заплатив 5000 з 17000 і закрили справу.

Май кредит

Dimidion, а тело какое у вас было?
3800.
Сам запропонував заплатити тіло+ %до прострочки, щоб вже забути за них. Але вже пройшло 6 місяців, але Профіт Капітал так дані в бюро кредитних історій не передав. Там кредит досі висить

Кому такое приходило м как реагировать??
Юристу покажіть. Але шось тут нечисто з запланованими подіями. Можете це показати в поліції і сказати шо можуть прийти якісь непонятні вимагачі. Але напишіть обов'язково на цей лист відповідь, щоб Вам надали не тільки договір факторингу, а й Ваш договір з Вашим підписом.

Назад
Угорі