Колекторська компанія Фінфорс подає до суду?

• Автор теми Автор теми Abramenko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 6K
Якесь таке написали про суд..
На судовій владі перевірила по прізвищу і нічого не знайдено.
На кого це розраховано? Або я чогось не розумію..
Землячка - це просто черговий "пшик".
Розрахунок на "переляканих" або пустоголових.

Мне тоже такое пришло. Очередная тупорылая рассылка :лифчик:

Та це не істерія, просто щось новеньке)))), такого ще не було
Ну так вони роблять спроби з різних кутів ... А саме основне : ці 3,14зд06оли сидять тут, на нашому форумі - і спостерігають за реакцією.
А тому прошу вас всіх спокійно до цього відноситись і не "кіпішувати".
А спеціально для наших "дорогеньких" друзяк із спеціалізованих закладів :

Вкладення

• 656.webp
    656.webp
    44 Кб · Перегляди: 28
Ну так вони роблять спроби з різних кутів ... А саме основне : ці 3,14зд06оли сидять тут, на нашому форумі - і спостерігають за реакцією.
А тому прошу вас всіх спокійно до цього відноситись і не "кіпішувати".
А спеціально для наших "дорогеньких" друзяк із спеціалізованих закладів :
Швидко Воші вчора сук..ю обізвали, за те, що на антиколекторі сижу))). Уродскі ур*ди))))

:lol:
Так они тоже тут сидят. Но как мыши)) Даже не регистрируются))
Не миши, скоріш криси мєрзкі))). Форум огонь?, трохи понатаскалась, а то була, як сопля Вибачте-Пробачте, навіть не віриться, що пару місяців назад вмирала вже. Зараз мова коротка або Н..А..Й, або статтями гружу, якщо трубку беру і говорити охота))).

Не миши, скоріш криси мєрзкі))). Форум огонь?, трохи понатаскалась, а то була, як сопля Вибачте-Пробачте, навіть не віриться, що пару місяців назад вмирала вже. Зараз мова коротка або Н..А..Й, або статтями гружу, якщо трубку беру і говорити охота))).
Вот это уже хорошо! Это радует!

Вот это уже хорошо! Это радует!
Тут багато людей реально спасіння знайшло. Я спочатку шукала допомоги від інших, переадресації різні ставила, на сайті багато людей пропонували допомогу, а потім взяла себе в руки, стала читати і вчитись за себе постояти. Головне НЕ БОЯТИСЬ, страх, як червяк, який поїдає з середини, давити його треба і все)))

мені тоже таке прислали сьогодні, но на сайті не має нічого. Лякають

А вычислили как или Вы сами сказали?
Самі сказали)))). Я просто емоцій ніяких при розмові не проявляю, починається погроза, я статтю 189, починається, що я їх власність, я прошу договір, починається, коли я гроші поверну, я суд прошу.... і т.д, то чмошник сказав, що с..ка насиділась на антиколлекторі? Я спокійно відповіла, що мозку в мене більше ніж в таких, як він одноклєточних, і читати вмію, от і все. Їх тут кішить, мусять інфу прослідковувати..

Самі сказали)))). Я просто емоцій ніяких при розмові не проявляю, починається погроза, я статтю 189, починається, що я їх власність, я прошу договір, починається, коли я гроші поверну, я суд прошу.... і т.д, то чмошник сказав, що с..ка насиділась на антиколлекторі? Я спокійно відповіла, що мозку в мене більше ніж в таких, як він одноклєточних, і читати вмію, от і все. Їх тут кішить, мусять інфу прослідковувати..
Раз ви вже з ними спілкуєтесь : порадьте наступного разу при розмові , щоб вони коли намагатимуться ( бо не всі букви з Абетки їм "зайшли")) читати форум - трохи яскравість екрана зменшували ... кажуть при епілептиці допомагає )))

Раз ви вже з ними спілкуєтесь : порадьте наступного разу при розмові , щоб вони коли намагатимуться ( бо не всі букви з Абетки їм "зайшли")) читати форум - трохи яскравість екрана зменшували ... кажуть при епілептиці допомагає )))
Це щось новеньке, дякую, діалог урізноманітню??

Назад
Угорі