Колекторська компанія Фінфорс подає до суду?

• Автор теми Автор теми Abramenko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 6K

Abramenko

Форумчанин
Дописи
216
Реакції
307
Бали
1443
Abramenko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшло смс, що продали Фінфорсу. Хтось знає, вони на суд подають чи ні? І що буде якщо також включити ❄, як по сслоан? Бо сслоун погрожували, що подадуть в суд, а якщо не вони, то колекторська компанія, якій продадуть мій борг

Сьогодні прийшло смс, що продали Фінфорсу. Хтось знає, вони на суд подають чи ні? І що буде якщо також включити ❄, як по сслоан?
У мене режим ❄️❄️❄️, чотири місяці в Сіськах...платити не буду, тепер чекаю

Вкладення

• C862DFCE-5AB7-4903-AD8B-7EF3F3C77429.webp
    C862DFCE-5AB7-4903-AD8B-7EF3F3C77429.webp
    42.1 Кб · Перегляди: 136
Сьогодні прийшло смс, що продали Фінфорсу. Хтось знає, вони на суд подають чи ні? І що буде якщо також включити ❄, як по сслоан?
Мені з ССлоан не звонили, в перший місяць просрочки тільки пару разів і адекватно.
Сума була 13-16 тисяч, точно не пам'ятаю, з тіла 3000.
Коли було 7-8 місяців просрочки, то прийшла смс, що продали ФінФорсу.
Мені ще зеків не вистачало... сам набрав в фінфорс і домовився на 5500, оплатив двома частинами за 50 днів.
Заплатив, тому що на форумі багато тем про неадекватність ФінФорса, тому що на адекватну суму домовились і тому що всетаки стосовно мене від ССлоан і "зеків" не було погроз на протязі багатьох місяців (тільки на початку пару сообщеній в вайбер від ССлоан).

у мене з липня просрочка, но сьогодні прислали смс, що продали фінфорсу.
Я ні з ким не розмовляю, бо не бачу змісту розмови, грошей всеодно немає заплатити, то нащо щось буду обіцяти чи нерви тріпати. Час від часу заходжу на Судову владу

Мені з ССлоан не звонили, в перший місяць просрочки тільки пару разів і адекватно.
Мені ще зеків не вистачало... сам набрав в фінфорс і домовився на 5500, оплатив двома частинами за 50 днів.
Заплатив, тому що на форумі багато тем про неадекватність ФінФорса, тому що на адекватну суму домовились і тому що всетаки стосовно мене від ССлоан і "зеків" не було погроз на протязі багатьох місяців (тільки на початку пару сообщеній в вайбер від ССлоан).
А у мене тіло 10тис, дзвонили переважно чоловіку, свекрусі (з якою не розмовляю тепер), і контактній, но вона сама така як і я :hi:Були смс з погрозами, може і від них, як свекруха говорила їй сам начальник СБУ дзонив:lol:, ну я з ними не розмовляла, домовлятись з фінфорсом не хочу, платити все рівно немаю чим, спочатку віддаю в банки. Просто не хочеться, щоб ще комусь надзвонювали, крім тих кому дзонив сслоан...

Тоесть все же заплатили из страха. (Я Вас расстрою. ..финфорс сам предлагает оплату тело плюс 25 процентов комиссии. Тем кто стойкий и в панцире. И поверьте мне есть чего бояться и за кого переживать, но я не собачка чтоб после кнута, д овольно вилять хвостом прянику (.

Тоесть все же заплатили из страха. (Я Вас расстрою. ..финфорс сам предлагает оплату тело плюс 25 процентов комиссии. Тем кто стойкий и в панцире. И поверьте мне есть чего бояться и за кого переживать, но я не собачка чтоб после кнута, д овольно вилять хвостом прянику (.
Навпаки, тому що не було погроз, ну і сума була нормальна. І були гроші якраз...
Ну і все ж таки не хотілось би щоб зеки назвонювали контактним.

Навпаки, тому що не було погроз, ну і сума була нормальна.
Вы написали,что Сами им позвонили,из страха перед "зеками". Но у каждого своя правда.мне сейчас они предоложили оплатить тело 3000 плюс 750 грн. комиссии. ..разницу в адекватности суммы найдите сами.

Вы написали,что Сами им позвонили,из страха перед "зеками". Но у каждого своя правда.мне сейчас они предоложили оплатить тело 3000 плюс 750 грн. комиссии. ..разницу в адекватности суммы найдите сами.
Не ізза страху - ізза неприємної ситуації, виходом з якої була оплата адекватної суми.
Тіло не 3000, а 4000.
Була би сума 13-16 тисяч, то зеки теж пішли лісом, як ті МФО які в мене залишились і які не хочуть домовлятися, а рисують 20-100 тисяч з 2-3...
Я описав ситуацію, яка в мене, ви можете не платити і робити, що хочете.

Останнє редагування:
Не ізза страху - ізза неприємної ситуації. Вихід був оплата боргу адекватними коштами.
Була би сума 13-16 тисяч, то зеки теж пішли лісом.
А с чего Вы взяли что зеки? Да и если и так что они могут ,сидят же уже.Ну да ладно. Не это важно,и не сумма ..а то что как не крутите к оплате Вас привел страх все же. А это означает,что схема запугивпния на прямую,либо слухами работает,а следовательно ее продолжат использовать .не хочу обидеть,но как по мне это Пирова победа ( и кстати ССлоан перед продажей тоже предлагает оплату тело плюс процент до...

то вони розмовляють як зеки, скоріш за все, щоб більше залякати,
Щось мало віриться, щоб с*ськи так спокійно вели себе... ви щось плутаєте :acute:

то вони розмовляють як зеки, скоріш за все, щоб більше залякати,

Щось мало віриться, щоб с*ськи так спокійно вели себе... ви щось плутаєте :acute:
Зі мною так сталося, більш за все не змогли знайти телефони родичів і сусідів.
Виходить мені повезло, що пресинга не було. Передивився вайбер, то писали 3 рази за весь час. Може смски були якісь ще.

Ну а про ФінФорс я написав, що зеки, бо багато повідомлень було на форумі. Сам розмовляв тільки 2 рази з ними, але всетаки манера речі схожа на людей, які побували на зоні.
Добре копіюють значить...

Останнє редагування:
Якесь таке написали про суд..
На судовій владі перевірила по прізвищу і нічого не знайдено.
На кого це розраховано? Або я чогось не розумію..

Вкладення

• Screenshot_2019-09-18-15-04-39-355_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-09-18-15-04-39-355_com.android.mms.webp
    74 Кб · Перегляди: 122
Якесь таке написали про суд..
На судовій владі перевірила по прізвищу і нічого не знайдено.
На кого це розраховано? Або я чогось не розумію..
У мене та ж сама штука з ФінФорсом, теж не розумію...

Вкладення

• 50C89963-A668-4084-8918-3041149F2ED3.webp
    50C89963-A668-4084-8918-3041149F2ED3.webp
    44.7 Кб · Перегляди: 95
такое же смс, скорее всего, очередная пугалка

Вкладення

• Screenshot_20190918-150917.webp
    Screenshot_20190918-150917.webp
    67.1 Кб · Перегляди: 97
Назад
Угорі