Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пишите в свободной форме, главное с доказательствами.Добрый день,помогите,кто писал заявление на коллекторов в киберполицию и на сайт НБУ.Достали всех.Скиньте пожалуйста пример заявления.??????
Монетка?Добрый день,помогите,кто писал заявление на коллекторов в киберполицию и на сайт НБУ.Достали всех.Скиньте пожалуйста пример заявления.??????
Даже не знаю от кого ,ниxepа не говорят.Перезваниваю,не берутМонетка?
А дзвонять автодозвоном? Робот?Даже не знаю от кого ,ниxepа не говорят.Перезваниваю,не берут
ДаА дзвонять автодозвоном? Робот?
На кого скаргу будете писати? На робота?
А монетка є у вас?
На кого скаргу будете писати? На робота?
Доброго дня.Чоловік вичислить,в кого він узяв борг і прострочив,візьме слухавку та там зорієнтуватися зможе.Потім мабуть на шарагу буде писати,що порушують закони,якими передбачено спокійне власне життя,є ж обмеження дзвінків,часу,кола оточуючих,яким дозволено дзвонити ? Як доказ прікріпе скріншоти з викликами,де вказані номера,покази свідків,якім теж телефонують ? Якось так на мій погляд ?На кого скаргу будете писати? На робота?
І так і роботА дзвонять автодозвоном? Робот?
І так і робот
ДякуюДоброго дня.Чоловік вичислить,в кого він узяв борг і прострочив,візьме слухавку та там зорієнтуватися зможе.Потім мабуть на шарагу буде писати,що порушують закони,якими передбачено спокійне власне життя,є ж обмеження дзвінків,часу,кола оточуючих,яким дозволено дзвонити ? Як доказ прікріпе скріншоти з викликами,де вказані номера,покази свідків,якім теж телефонують ? Якось так на мій погляд ?
Правильно ж я кажу,Дід ? ?
Шарага скаже,що номери не їхні і вони білі та пухнасті,а НБУ їм повірить. Кібери,в кращому випадку, передадуть на райвідділ поліції. Якщо дільничному буде триндець як нудно,то він візьме покази,а може і ні. Сенс?Доброго дня.Чоловік вичислить,в кого він узяв борг і прострочив,візьме слухавку та там зорієнтуватися зможе.Потім мабуть на шарагу буде писати,що порушують закони,якими передбачено спокійне власне життя,є ж обмеження дзвінків,часу,кола оточуючих,яким дозволено дзвонити ? Як доказ прікріпе скріншоти з викликами,де вказані номера,покази свідків,якім теж телефонують ? Якось так на мій погляд ?
Шарага скаже,що номери не їхні і вони білі та пухнасті,а НБУ їм повірить. Кібери,в кращому випадку, передадуть на райвідділ поліції. Якщо дільничному буде триндець як нудно,то він візьме покази,а може і ні. Сенс?
Дід
Музика 
Буде хітМузика
![]()
Шлягер)Буде хіт
Не чіпляйся до слівШлягер)
[POSTS=3000]Якесь псіховане блНе чіпляйся до слів
[/POSTS]У мому випадку кібери так і зробили, знаю я того дільничного, нічого він робити не буде, він тільки недавно меню пуск освоїв на комп'ютері ????.Шарага скаже,що номери не їхні і вони білі та пухнасті,а НБУ їм повірить. Кібери,в кращому випадку, передадуть на райвідділ поліції. Якщо дільничному буде триндець як нудно,то він візьме покази,а може і ні. Сенс?
Дід
Ого ви серйозно підійшли до цієї справи, бажаю успіхів, скажіть потім, що НБУ відповість на таку серйозну заяву, бо зазвичай відповідь від них така собіДоброго дня.Чоловік вичислить,в кого він узяв борг і прострочив,візьме слухавку та там зорієнтуватися зможе.Потім мабуть на шарагу буде писати,що порушують закони,якими передбачено спокійне власне життя,є ж обмеження дзвінків,часу,кола оточуючих,яким дозволено дзвонити ? Як доказ прікріпе скріншоти з викликами,де вказані номера,покази свідків,якім теж телефонують ? Якось так на мій погляд ?

Це була порада ТС,я не вірю в результативність діяльності поліції нажаль ?? А ТС може Вам і розкаже ??Ого ви серйозно підійшли до цієї справи, бажаю успіхів, скажіть потім, що НБУ відповість на таку серйозну заяву, бо зазвичай відповідь від них така собі![]()