Колеги говорять про моральні збитки

• Автор теми Автор теми Ivan20
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Что то за последние дни очень много появилось Новых начитаных форумчан, с чего бы это. Смерть калам и звонилкам, пускай их дети и наследники буду прокляты в десяти поколениях, залупппа им в рот, мамонтового члена в очко

Я не пойму что ты хочешь прочитать в ответ на это сообщение, жалость? Или чтоб тебе скинулись
Я так зрозуміла, що цей форум для того і створено, щоб люди з такими проблемами могли з кимось поспілкуватися, проблемою поділитися.... Якщо Вам неприємно, не читайте і не відповідайте

Я так зрозуміла, що цей форум для того і створено, щоб люди з такими проблемами могли з кимось поспілкуватися, проблемою поділитися.... Якщо Вам неприємно, не читайте і не відповідайте
С удовольствием

Что то за последние дни очень много появилось Новых начитаных форумчан, с чего бы это. Смерть калам и звонилкам, пускай их дети и наследники буду прокляты в десяти поколениях, залупппа им в рот, мамонтового члена в очко

Я не пойму что ты хочешь прочитать в ответ на это сообщение, жалость? Или чтоб тебе скинулись
Та нічого я не хочу, просто проблемою поділилася, може хто якусь пораду дасть

Колег по роботі тероризують дзвінками. Дехто мовчить, а дехто дуже обурений. На мене дуже злі всі. Йде розмова про те, хто їм відшкодує моральні збитки? Чи можуть вони подавати на мене заяви в поліцію чи до суду? Зрозуміло, що це не я телефоную і номерів я ніяких нікому не давала.
Если люди настолько тугие и не понимают, что не Вы их лично терроризируете и будут и дальше на Вас давить, то можете послать их н.а.х..у.й и сказать, что бы это тоже приложили к жалобе в суд, как моральный ущерб!

Так, Ви праві, а воглаві всіх на першому місці директорка. Якби ж вона цю тему прекратила.... Ато навіть зараз у відпустці, а вона мене викликає, збори будуть збирать, що зі мною робить
5 минут стыда и все
Та нічого я не хочу, просто проблемою поділилася, може хто якусь пораду дасть
Вы же пишите что читаете форум уже давно.Неужели ничего для не почерпнули?А Анна Комп?

Так, Ви праві, а воглаві всіх на першому місці директорка. Якби ж вона цю тему прекратила.... Ато навіть зараз у відпустці, а вона мене викликає, збори будуть збирать, що зі мною робить
Не має вона права на таке. І в школі заборонено збирати групи людей. Карантин ще не відмінили.Скажіть їй про це.

У мене ця історія з кредитами вже рік тянеться. Було близько 30, в січні про все дізналися батьки. Були в шокі, позалазили в, долги, кредити в банках, половину заплатили. А інші платити нема чим... Багато пишу, бо багато питань накопилося, а порадитися нема з ким. Ніхто не розуміє, тільки чмирять з усіх сторін.
Не переживайте сильно, у меня два года было мучений, столько денег потратил на пролонгации, кредитов набрался. В трех банках кредиты по 40000 тела примерно. Чуть больше года назад решил никому не платить. Поначалу доставали кого могли, но тут Вам четко нужно показать позицию что Вы не причем. Я вообще грубо закрывал рты всем кто пробовал что-то заявить мне что их коллекторы из за меня достают.

Что за чушь! Напишите заявление в районо или гороно, что у Вас там,на превышение своих полномочий, и ссылками на статьи ( не помню номера ) о принуждении к выполнению.... ( форумчане подскажут)
У Вас директор молодая? Или уже пенсионного возраста? У неё контракт на год или на 3 подписан?

Колег по роботі тероризують дзвінками. Дехто мовчить, а дехто дуже обурений. На мене дуже злі всі. Йде розмова про те, хто їм відшкодує моральні збитки? Чи можуть вони подавати на мене заяви в поліцію чи до суду? Зрозуміло, що це не я телефоную і номерів я ніяких нікому не давала.
При чем вы к звонкам им?
Не хотят общаться - не берут трубку.
Пусть пишут заявление в полицию на того кто звонит.
Вы на вымогательство не ведётесь, если они хотят - пусть платят мошенникам, вы умнее их!)

Як я Вас розумію. Теж учитель. Узимку пережила дзвінки на роботу. Десь тиждень тероризували колег, керівництво, не називаючи себе, але я тоді заплатила, бо й так збиралася це зробити, бо не знала про цей форум. Колеги номери просто кидали в чорний список. Директор була в шоці, коли їй подзвонили й обматюкали. Бігала показувала смс з погрозами. Я казала, що не знаю нічого. Мені вдалося з цього МФО вибити переплату, але ,звичайно, не таку, яку хотілося б. Я витратила на цей гадюшник біля 200 тисяч. Це жах! Продала пай. Де я тільки гроші знаходила? Було їх десь 11, залишилося 4 + Талеон. А десь місяць назад подзвонило чудо начальнику відділу освіти, а той директору, воно назвалося слідчим, сказало, що мене розшукує. Дуже веселе життя! Я теж живу в маленькому містечку. Просрочка 5-7 місяців. Хоч тут і пишуть, що чого переживати, а я постійно на голках, щоб знову керівництво не діставали. Зараз відпустка. Директору казала, що родич набрався кредитів, а мій номер вказав контактним( це про слідчого). Головне, що цей чудо - слідчий рідні не дзвонив, а зразу начальнику. Бог на світі є - і все бачить. Шкода, що Ваш директор та колеги так реагують. Прийміть цю ситуацію, не думаю, що дзвонити будуть постійно.

Як я Вас розумію. Теж учитель. Узимку пережила дзвінки на роботу. Десь тиждень тероризували колег, керівництво, не називаючи себе, але я тоді заплатила, бо й так збиралася це зробити, бо не знала про цей форум. Колеги номери просто кидали в чорний список. Директор була вшоці, коли їй подзвонили й обматюкали. Бігала показувала смс з погрозами. Я казала, що не знаю нічого. Мені вдалося з цього МФО вибити переплату, але ,звичайно, не таку, яку хотілося б. Я витратила на цей гадюшник біля 200 тисяч. Це жах! Продала пай. Де я тільки гроші знаходила? Було їх десь 11, залишилося 4 + Талеон. А десь місяць назад подзвонило чудо начальнику відділу освіти, а той директору, воно назвалося слідчим, сказало, що мене розшукує. Дуже веселе життя! Я теж живу в маленькому містечку. Просрочка 5-7 місяців. Хоч тут і пишуть, що чого переживати, а я постійно на голках, щоб знову керівництво не діставали. Зараз відпустка. Директору казала, що родич набрався кредитів, а мій номер вказав контактним( це про слідчого). Головне, що цей чудо - слідчий рідні не дзвонив, а зразу начальнику. Бог на світі є - і все бачить. Шкода, що Ваш директор та колеги так реагують. Прийміть цю ситуацію, не думаю, що дзвонити будуть постійно.
А Вам про звільнення нічого не говорили? Учнів та батьків учнів не діставали? Я цього найбільше боюсь
Что за чушь! Напишите заявление в районо или гороно, что у Вас там,на превышение своих полномочий, и ссылками на статьи ( не помню номера ) о принуждении к выполнению.... ( форумчане подскажут)
У Вас директор молодая? Или уже пенсионного возраста? У неё контракт на год или на 3 подписан?
Директорці 55 років. Контракт на 5 років, але вже другий термін

А Вам про звільнення нічого не говорили? Учнів та батьків учнів не діставали? Я цього найбільше боюсь
Ні не говорили. А чому повинні звільняти? Я виконую свої посадові обов'язки, і Ви теж. Яке вони мають право? Знаю, що Манівео дзвонило директору стосовно завуча. У нас, я так зрозуміла, ще в декількох проблеми з кредитами. Правда, не знаю, наскільки діставали директора, але колегам не дзвонили, лише у моєму випадку. Я теж боялася, щоб батьків та дітей не чіпали, і наче таких випадків не було. Це було б уже занадто!
Директорці 55 років. Контракт на 5 років, але вже другий термін

Від них треба також вимагати моральну шкоду, за те, що вимушені спостерігати їх незадоволені мордяки.

Нехай подають заяву,з них в поліції просто посміються

Тримайтеся і намагайтеся не звертати уваги на недолугих людей навколо. Цня про ваших колег. На жаль, від учителя вимагається бути ідеальним. І ніхто його так не зачмирить, як його ж колеги. А ті, хто тут дивується, просто не знає, що таке бути вчителем у провінційній школі.

5 минут стыда и все
Зависит от отношения человека к этому. Можно в ответ и коллег пристыдить, что они верят голосам из трубки и добровольно коллекторами подрабатывают)
подзвонило чудо начальнику відділу освіти, а той директору, воно назвалося слідчим, сказало, що мене розшукує
Начальник відділу освіти настільки наївна людина? ? В мене слів немає...
А Вам про звільнення нічого не говорили?
А на якій законній підставі?
На жаль, від учителя вимагається бути ідеальним
Нехай спочатку забезпечать таку з/п для учителя, щоб у нього і думки не було про кредити, а потім вже ставлять янгольські вимоги.

Останнє редагування:
Зависит от отношения человека к этому. Можно в ответ и коллег пристыдить, что они верят голосам из трубки и добровольно коллекторами подрабатывают)

Начальник відділу освіти настільки наївна людина? ? В мене слів немає... Так, наївні всі. А ще так легко розповсюджують інформацію про своїх працівників, хоча директор казала, що питав мій номер і вона не дала. Вона на другий день ще перепитували про цю ситуацію. Я їй сказала, що вияснила - то був не слідчий. І вона здивовано відповіла : " А так впевнено та правдоподібно говорив". Дорослі люди, а поводяться як діти.

А на якій законній підставі?

Нехай спочатку забезпечать таку з/п для учителя, щоб у нього і думки не було про кредити, а потім вже ставлять янгольські вимоги.
Тримайтеся і намагайтеся не звертати уваги на недолугих людей навколо. Цня про ваших колег. На жаль, від учителя вимагається бути ідеальним. І ніхто його так не зачмирить, як його ж колеги. А ті, хто тут дивується, просто не знає, що таке бути вчителем у провінційній школі.
Ви праві, усі вважають, що вчитель повинен бути ідеальним. А провінційна місцевість - це особливе місце, де кожен тебе знає. Мені один з Гоуфінгоу казав, чому я можу дітей навчити, якщо борги не повертаю, що прославить мене. А роботу змінити не можливо, бо її просто немає. Можна сказати, що в мене шикарна посада для смт із зарплатою 7000 грн. Хіба можна жити з такою зарплатою без боргів, хоча набралася для пролонгацій та перекриття займів. А витратила з цих грошей, мабуть, тисяч 5000.

Останнє редагування:
У мене ця історія з кредитами вже рік тянеться. Було близько 30, в січні про все дізналися батьки. Були в шокі, позалазили в, долги, кредити в банках, половину заплатили. А інші платити нема чим... Багато пишу, бо багато питань накопилося, а порадитися нема з ким. Ніхто не розуміє, тільки чмирять з усіх сторін.
Заспокойтеся, все налагодиться. Час й терпіння творять дива. Спілкуйтеся з рідними, налагоджуйте стосунки й дякуйте за підтримку, бо ви дійсно стали заручником шахраїв (шкода що їхти стільки безкарно розвелося)

Умные люди и без вас понимают что вы их контактов не давали и всех звонила шлют в далёкое эротическое... Все кто хотят подавать в суд пусть идут, суд они проиграют, в полиции с них поржут если хотя бы слушать станут. Не парьтесь. Вы ни в чем не виноваты. Если люди не понимают этого мило им улыбнитесь, и предложите обратиться в полицию на звонилок. Или ещё лучше сменить номер. Остальных шлите на хрен и пожелайте никогда не попадать в подобные ситуации.

Назад
Угорі