Колега не зрозуміла.

• Автор теми Автор теми Роман Йосипович
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 754

Роман Йосипович

Форумчанин
Дописи
721
Реакції
568
Бали
5130
Роман Йосипович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні якась шарага добралася до колеги по роботі. Сказали, що вона поручитель. Про себе я наслухався, чому я дав її номер. Хоча я не давав. Кажу, що хай почитає про цих *******. Навідь слухати не хоче. Досить багато доброго було для неї зроблено у свій час. Приїхала до нас із Донецька. Увійшли в її положення. Все норм. А тут тобі на. Ніяким чином не хочу образити переселенців. Це трагедія України. Але вчергове зрозумів, що від добра, добра не чекай. Може це не в тему, але будьте готові і до таких ситуацій. З повагою...

Сьогодні якась шарага добралася до колеги по роботі. Сказали, що вона поручитель. Про себе я наслухався, чому я дав її номер. Хоча я не давав. Кажу, що хай почитає про цих *******. Навідь слухати не хоче. Досить багато доброго було для неї зроблено у свій час. Приїхала до нас із Донецька. Увійшли в її положення. Все норм. А тут тобі на. Ніяким чином не хочу образити переселенців. Це трагедія України. Але вчергове зрозумів, що від добра, добра не чекай. Може це не в тему, але будьте готові і до таких ситуацій. З повагою...
мне ближе - "делай добро и бросай его в воду".

Близькі родичі і друзі не розуміють! А ви кажете колега...
Хай пише заяву в поліцію, може їй стане легше від того)

Шкода,але це тільки початок (((((((
Я ,коли в мене на роботі таке сталось,на зборах лінії.. розповіла ,що шахраї намагаються здерти з мене гроші... Повірили .. підтримують,але більше ні до кого не телефонують

Не расстраивайтесь! Это естественная зашитная реакция! Со временем у нее это пройдет!

Шкода,але це тільки початок (((((((
Я ,коли в мене на роботі таке сталось,на зборах лінії.. розповіла ,що шахраї намагаються здерти з мене гроші... Повірили .. підтримують,але більше ні до кого не телефонують
В тому то і діло. Навідь директор адекватно до цього відноситься. Це мої проблеми і мені їх вирішувати. А ця істерити.
Знаєте, колеги, дуже чудово, що є цей форум. Дуже дякую адміну. Ви молодець.

Деякі люди залякані кредитами, вважають, що за них відберуть квартиру, вб'ють і закопають. Особливо ті, хто пам'ятає 90-і роки. Це все від фінансової необізнаності. Адже багато з нас теж таким були, поки не пройшли "школу" МФО.

Так добре що є форум , багато на що відкрились очі й стало легше і не страшно так як було на початку. Всім терпіння і зі святом всіх!

Я седня с подружкой разговаривала,(нет ей не кто не звонит)просто заговорили на тему калекторы.Вот она и говорит ,,еслиб меня беспокоили за долги подружек,я не знаю чтоб я делала,звонила бы всем вашим мужьям,детям,чтоб погасили свои долги))),,а я вот думаю чем то это подружка меня от себя отталкивает,вот она во всем такая,везде лезет,все вынюхивает,а я ей сказала,,мы калов не боимся а тебя испугались бы,,вот я к чему ,такиз друзей за х.р в музей.И хорошо что открывается сегодня в разговорах.

Я седня с подружкой разговаривала,(нет ей не кто не звонит)просто заговорили на тему калекторы.Вот она и говорит ,,еслиб меня беспокоили за долги подружек,я не знаю чтоб я делала,звонила бы всем вашим мужьям,детям,чтоб погасили свои долги))),,а я вот думаю чем то это подружка меня от себя отталкивает,вот она во всем такая,везде лезет,все вынюхивает,а я ей сказала,,мы калов не боимся а тебя испугались бы,,вот я к чему ,такиз друзей за х.р в музей.И хорошо что открывается сегодня в разговорах.
Оце й подружка, краще вже без таких... Я Вибачаюся за різкий вираз...

Тут справа не в тому, що з Донецька. У мене подружка з Донецька, то вона за своїх друзів візьме биту і піде убивати, якщо буде треба (там людина вже нічого не боїться, але цінує дружбу як ніхто з решти моїх друзів). Тут справа у людині. Вона гнила. У мене колега корінна киянка, але коли її один раз набрали (всього один раз!) і корректно спитали , чи тут така працює (і навіть не коллектори, а повірений між мною і банком), то вона таке грузила всім, що на голову не вдінеш. Відтоді я з нею і не вітаюся, хоча вона вже кілька разів пробувала вибачатися.

ото и я говорю, что праздное любопытство, болтливость некоторых непричасных доводят до целенаправленных прозвонов, поискам уже их слабостей. Именно такие непричасные есть источники инфы из разряда- эти мфо всемогущие" ну откуда они могли это узнать".
Короче, поделом.

Роман Йосипович, и таких ситуаций все больше и больше к сожалению....у меня на работе была ситуация когда мне звонили за коллегу,я ей вообще ничего не говорила потому что знала ее ситуацию.а теперь когда у меня проблемы,она меня поддерживает.

Назад
Угорі