Колажі. Які компанії їх роблять?

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 783

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт форум! Скажіть які з перерахованих МФО майсти робити колажі?
Манівео, Швидко гроші, Бистрозайм, дінеро, кредит каса, кешбері, мілоан, Ваша готівочка, Кешенський, Кредит ап.
Прострочки уже значні не менше як по чотири місяці. Протягом цього часу ніяких колажів не було, були погрози від Бистрозайм опозорити на увесь інтернет але поки тихо, ну принаймні ніхто нічого не казав до в соцмереж я не заходжу.

Привіт форум! Скажіть які з перерахованих МФО майсти робити колажі?
Манівео, Швидко гроші, Бистрозайм, дінеро, кредит каса, кешбері, мілоан, Ваша готівочка, Кешенський, Кредит ап.
Прострочки уже значні не менше як по чотири місяці. Протягом цього часу ніяких колажів не було, були погрози від Бистрозайм опозорити на увесь інтернет але поки тихо, ну принаймні ніхто нічого не казав до в соцмереж я не заходжу.
Вы хотите коллажей?))

Вы хотите коллажей?))
Єдине чого я хочу від МФО це спокій. Не хочу їх ні знати ні чути. Просто як уже правильно хтось підмітив на форумі сьогодні колажі тема дня. В мене якраз настало відносне затишшя після майже 4 місяців терору. От і думаю яким буде їх наступний крок. А тут сьогодні багато хто про колажі пише.От і цікавлюсь щоб знати

є таке ,якщо тіло велике то вже через неділі дві режиму сніжинка й буде колаж

є таке ,якщо тіло велике то вже через неділі дві режиму сніжинка й буде колаж
Оффтоп
90+- кг рахується велике?
Оффтоп

Єдине чого я хочу від МФО це спокій. Не хочу їх ні знати ні чути. Просто як уже правильно хтось підмітив на форумі сьогодні колажі тема дня. В мене якраз настало відносне затишшя після майже 4 місяців терору. От і думаю яким буде їх наступний крок. А тут сьогодні багато хто про колажі пише.От і цікавлюсь щоб знати
Вам после 4-х месяцев террора больше не о чем думать? Пропали...отпустили их и забЫ/Или .

Назад
Угорі