Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Паша, тут річ не про манери і поводження... Fgy прекрасно розуміє, про що я, але, чомусь, не хоче відповідати за свої слова...
Якось не по чоловічому...
Якби те, що написано чи скинуто, було хоча б трішки правдивим або мало хоча б якусь логічну прив'язку до мене, то погодьтеся, що вся інформація давно була б тут, не в залежності від ваших переконань...)
Якби те, що написано чи скинуто, було хоча б трішки правдивим або мало хоча б якусь логічну прив'язку до мене, то погодьтеся, що вся інформація давно була б тут, не в залежності від ваших переконань...)
Спішу вас розчарувати- не "нормуль"...
Дозволю собі повторитись- я злопам'ятна...
Якщо ви вважаєте, що я спромоглась забути всі ваші вчинки- ви дуже помиляєтесь...
Я прекрасно знаю, під чий акомпонемент в тут граєте))
Я так розумію, що ми з вами маємо на увазі кардинально різні теми...
Я не намагаюсь "приплести" до нашого обговорення інших людей, висловлюю свої думки про ваше поводження особисто вам...
Це, на мою думку, достатньо сміливо і гідно...
А ви, шановний, намагаєтесь відмовитись від своїх слів і всіляко запобігаєте прямим відповідям.
Я так розумію, що ми з вами маємо на увазі кардинально різні теми...
Я не намагаюсь "приплести" до нашого обговорення інших людей, висловлюю свої думки про ваше поводження особисто вам...
Це, на мою думку, достатньо сміливо і гідно...
А ви, шановний, намагаєтесь відмовитись від своїх слів і всіляко запобігаєте прямим відповідям.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.