Кол центр САНТАР.

• Автор теми Автор теми Fgy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
интрига однако!

Паша, тут річ не про манери і поводження...
Fgy прекрасно розуміє, про що я, але, чомусь, не хоче відповідати за свої слова...
Якось не по чоловічому...

А тему я обов'язково закрию.
За какие слова вы меня пытаетесь дьорнуть,пишыте прямо
За какие слова вы меня пытаетесь дьорнуть,пишыте прямо
Мне скрывать нечего

Я играю под свой,а с того всего я зделал выводы для себя,если бы я прогибался под человека икс вьо то что написано и скинуто мне было бы здесь.
Якби те, що написано чи скинуто, було хоча б трішки правдивим або мало хоча б якусь логічну прив'язку до мене, то погодьтеся, що вся інформація давно була б тут, не в залежності від ваших переконань...)

Якби те, що написано чи скинуто, було хоча б трішки правдивим або мало хоча б якусь логічну прив'язку до мене, то погодьтеся, що вся інформація давно була б тут, не в залежності від ваших переконань...)
Возможно,но ето не имет никакого подвоха просто скажем так крик душы человека на которого наплевали.
Спішу вас розчарувати- не "нормуль"...
Дозволю собі повторитись- я злопам'ятна...
Якщо ви вважаєте, що я спромоглась забути всі ваші вчинки- ви дуже помиляєтесь...
Я прекрасно знаю, під чий акомпонемент в тут граєте)) ;)
И какие у меня были вчынкы??? А то людям интерестно

Останнє редагування:
Возможно,но ето не имет никакого подвоха просто скажем так крик душы человека на которого наплевали.
Я так розумію, що ми з вами маємо на увазі кардинально різні теми...
Я не намагаюсь "приплести" до нашого обговорення інших людей, висловлюю свої думки про ваше поводження особисто вам...
Це, на мою думку, достатньо сміливо і гідно...
А ви, шановний, намагаєтесь відмовитись від своїх слів і всіляко запобігаєте прямим відповідям.

Я так розумію, що ми з вами маємо на увазі кардинально різні теми...
Я не намагаюсь "приплести" до нашого обговорення інших людей, висловлюю свої думки про ваше поводження особисто вам...
Це, на мою думку, достатньо сміливо і гідно...
А ви, шановний, намагаєтесь відмовитись від своїх слів і всіляко запобігаєте прямим відповідям.
Я не могу понять задайте мне конкретный вопрос я вам отвечу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі