Кол центр САНТАР.

• Автор теми Автор теми Fgy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Переконливо попрошу вас, шановний, слідкувати за своєю манерою спілкування і зберігати всі аспекти етикету проведення бесід.
Ви взялись переконувати мене в тому, що я дозволяю собі некоректну манеру в розмовах, хоча я ,навідріз, відмовляюсь погоджуватись з тим, що при спілкуванні з вами особисто чи ще з кимось з користувачів, які розмовляли зі мною в адекватній манері, я дозволяла собі використання ненормативної лексики.
Я злопам'ятна...

Переконливо попрошу вас, шановний, слідкувати за своєю манерою спілкування і зберігати всі аспекти етикету проведення бесід.
Ви взялись переконувати мене в тому, що я дозволяю собі некоректну манеру в розмовах, хоча я ,навідріз, відмовляюсь погоджуватись з тим, що при спілкуванні з вами особисто чи ще з кимось з користувачів, які розмовляли зі мною в адекватній манері, я дозволяла собі використання ненормативної лексики.
Я злопам'ятна...
У вас просто ко мне черезмерное желания мне дать бан,и я ето понимаю,и вы тоже врятли сомной насчет етого поспорите.

У вас просто ко мне черезмерное желания мне дать бан,и я ето понимаю,и вы тоже врятли сомной насчет етого поспорите.
Для чого? Ви заслуговуєте?
Вам не варто переоцінювати свою значущість на форумі.
Я до вас не маю абсолютно ніяких претензій, окрім тієї, що ви намагались скомпрометувати мої манери поводження, немаючи для того жодних підстав.

Для чого? Ви заслуговуєте?
Вам не варто переоцінювати свою значущість на форумі.
Я до вас не маю абсолютно ніяких претензій, окрім тієї, що ви намагались скомпрометувати мої манери поводження, немаючи для того жодних підстав.
Говорю вам для меня форум как брат родной,никогда не считал себя фаворитом на форуме и не считаю,пишу из личного опыта подсказки людям,манери поводження мене вашы абсолютно не интересуют,иногда зло берьот что многих прекрасных людей вы заблокировали и ето как то не правильно.

Говорю вам для меня форум как брат родной,никогда не считал себя фаворитом на форуме и не считаю,пишу из личного опыта подсказки людям,манери поводження мене вашы абсолютно не интересуют,иногда зло берьот что многих прекрасных людей вы заблокировали и ето как то не правильно.
а кого забанили если не секрет?

І це дало вам привід вважати, що я невихована людина?
От не важливо.))
Тут важлива ситуація, що даний користувач дозволяє собі зайві слова, виключно, в ситуації, присутності на форумі відомих мені користувачів... А один на один- "слабо"...

Вы давно здесь должны знать,меня просил человек которого забанили выложыть статейку сюда от его имени,но не хочу я срать там где кушаю,ну и понятно что мне за ето сразу бан,да и ещо причина Уважаю я админа.

Вы давно здесь должны знать,меня просил человек которого забанили выложыть статейку сюда от его имени,но не хочу я срать там где кушаю,ну и понятно что мне за ето сразу бан,да и ещо причина Уважаю я админа.
всех не понмю конечно!но всех кого знаю все здесь вроде!

Насмішили...

Маю великі сумніви, щодо вашого розуміння...
Не сомневайтесь,всьо нормуль.
всех не понмю конечно!но всех кого знаю все здесь вроде!
Вроде,нет не все и поверьте ето замечательные люди которые смогут розкатать любого кала на ура и с улыбкой.

Shanti, думаю, дійсно краще закрити тему, Fgy напевне не мав нічого особистого в своєму висловлюванні. А манери - річ не для всіх

Shanti, думаю, дійсно краще закрити тему, Fgy напевне не мав нічого особистого в своєму висловлюванні. А манери - річ не для всіх
У меня просто такой жызненый тон разговора,может комуто показаться грубым.

Не сомневайтесь,всьо нормуль.
Спішу вас розчарувати- не "нормуль"...
Дозволю собі повторитись- я злопам'ятна...
Якщо ви вважаєте, що я спромоглась забути всі ваші вчинки- ви дуже помиляєтесь...
Я прекрасно знаю, під чий акомпонемент в тут граєте)) ;)

Спішу вас розчарувати- не "нормуль"...
Дозволю собі повторитись- я злопам'ятна...
Якщо ви вважаєте, що я спромоглась забути всі ваші вчинки- ви дуже помиляєтесь...
Я прекрасно знаю, під чий акомпонемент в тут граєте)) ;)
Я играю под свой,а с того всего я зделал выводы для себя,если бы я прогибался под человека икс вьо то что написано и скинуто мне было бы здесь.

Паша, тут річ не про манери і поводження...
Fgy прекрасно розуміє, про що я, але, чомусь, не хоче відповідати за свої слова...
Якось не по чоловічому...

А тему я обов'язково закрию.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі