Щоденник Кого закрывать первыми?

• Автор теми Автор теми МаксГ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
У вас теж уже в кредпромінвесті ? Не задовбують оточення дзвінками/смс ? Щось пропонують?
Ні, ні...тільки прострочення по топ1 1.5 місяці, я писав вище що спочатку нарахували 15000 грн. з 5000 грн. (тіло), потім типу смс закрийте за 13500 грн., ще пізніше взагалі закрити за 7700 грн., потім пропали, і ось знову хочуть 8000 грн. це все на протязі 5-6 тижнів періодичні смс та повідомлення у вайбер...

Взагалі топ1 шарага з Дніпра десь на форумі читав що одне і теж що і Фінмаркет, ончені бо зразу дзвонять родичам, батьками на 1-2 день не сплати, тобто через 5 днів коли оформив кредит у них, потім дзвонили батьку представлялись фінансовою організацією з Дніпра скоріш за все вони або фінмаркет, кумарили батька тупими питанням типу знаєте не знаєте, після чого продовжились смс тільки мені...тобто на початку протермінування вони дуже активні потім через 3-4 тижні можуть замовчати що топ1 що фінмаркет...ось це "мовчання ягнят")) мене насторожує...

Останнє редагування модератором:
Ні, ні...тільки прострочення по топ1 1.5 місяці, я писав вище що спочатку нарахували 15000 грн. з 5000 грн. (тіло), потім типу смс закрийте за 13500 грн., ще пізніше взагалі закрити за 7700 грн., потім пропали, і ось знову хочуть 8000 грн. це все на протязі 5-6 тижнів періодичні смс та повідомлення у вайбер...

Взагалі топ1 шарага з Дніпра десь на форумі читав що одне і теж що і Фінмаркет, ончені бо зразу дзвонять родичам, батьками на 1-2 день не сплати, тобто через 5 днів коли оформив кредит у них, потім дзвонили батьку представлялись фінансовою організацією з Дніпра скоріш за все вони або фінмаркет, кумарили батька тупими питанням типу знаєте не знаєте, після чого продовжились смс тільки мені...тобто на початку протермінування вони дуже активні потім через 3-4 тижні можуть замовчати що топ1 що фінмаркет...ось це "мовчання ягнят")) мене насторожує...
Та я вас питав про є-гроші , топ 1 в мене немає. Ось сьогодні прийшла смс від кредпромінвесту за тіло, тіки сьогодні до якоїсь там години. Але суму не написали, типу переходьте за посиланням чи звяжіться з нами в месенджерах.

Та я вас питав про є-гроші , топ 1 в мене немає. Ось сьогодні прийшла смс від кредпромінвесту за тіло, тіки сьогодні до якоїсь там години. Але суму не написали, типу переходьте за посиланням чи звяжіться з нами в месенджерах.
Є гроші закрив відразу ще до прострочення, начитався про них тут що вони відморожені як і бітки (BitCapital)

Питання можливо знаєте, яка мфо може робити прозвон по телефонній книзі?
Знаю що таке робили бітки але їх в мене вже немає...є lovilave та smartyway читав шо вони таке роблять, хто ще таким може займатись?

Є гроші закрив відразу ще до прострочення, начитався про них тут що вони відморожені як і бітки (BitCapital)

Питання можливо знаєте, яка мфо може робити прозвон по телефонній книзі?
Знаю що таке робили бітки але їх в мене вже немає...є lovilave та smartyway читав шо вони таке роблять, хто ще таким може займатись?
Та хз, будь-яке мфо, яке злизало тел книгу.

Як на це реагувати?

Містер Мани надсилають листи:

Шановний *****! Вами не надано підтвердження щодо
виконання кредитних зобов’язань по Договору позики № ****
оформленому в ТОВ «МІСТЕР МАНІ» 14.10.2024 року.
Заборгованість в розмірі 10150 грн. Вами неоплачена.
Ваша справа може бути передана як приватним так і державним виконавцям з
метою стягнення заборгованості в примусовому порядку (передача справ
виконавцям, буде здійсненна виключно після отримання відповідного
рішення суду).
Звертаємо Вашу увагу, що приватні та/або державні виконавці мають право:
Безперешкодно входити до житлових приміщень боржника для огляду та при
необхідності опечатувати та вилучати належне боржникові майно, яке там
перебуває та на яке згідно із законом можливо звернути стягнення (п. 3.
ст. 18 ЗУ «Про виконавче провадження»)
Накладати арешт на кошти та інші цінності боржника (п. 7 ч. 3 ст. 18 ЗУ
«Про виконавче провадження»)
З 03.11.2020 р., Міністерство юстиції вже використовує систему
автоматизованого арешту банківських рахунків боржників. Накладення
арешту на кошти відбувається протягом 1-го робочого дня після отримання
відповідного документу.
НЕ ДОПУСТІТЬ ФАКТУ ПЕРЕДАЧІ ВАШОЇ СПРАВИ ПРИВАТНИМ АБО ДЕРЖАВНИМ
ВИКОНАВЦЯМ !

Хм, кажется, тактика морозиться и уходить в просрочку приносит свои плоды. У Амиго было тело 1512 грн, просрочка 18 дней, насчитали со всеми своими сраными штрафами и пенями 4313 грн, но теперь шлют предложение закрыть за 2313 грн. Кредит конечно маленький и незначительный, суммы смешные, капля в море по сравнению с остальным океаном говна, но все равно - мелочь, но приятно! Наверное, надо закрыть.

Сан кредит (Старфин) шлет вот такие смски:

Ihnoruvannia zafiksovano. Dodatkovo tsia informatsiia bude dodana do vashoi spravy ta peredana do UPZ.
..........
Что с этим делать? Что такое UPZ?

Хм, кажется, тактика морозиться и уходить в просрочку приносит свои плоды. У Амиго было тело 1512 грн, просрочка 18 дней, насчитали со всеми своими сраными штрафами и пенями 4313 грн, но теперь шлют предложение закрыть за 2313 грн. Кредит конечно маленький и незначительный, суммы смешные, капля в море по сравнению с остальным океаном говна, но все равно - мелочь, но приятно! Наверное, надо закрыть.
У меня 45 день просрочки и набрался этого говна всего и танго и манго короче все 4 ерунды этих у меня (милоан, тенго, панго, амиго) короче все четыре вальта в колоде... тела не маленькие, и один из предлагал сегодня из тела 10000 грн. закрыть за 13500 грн., денег таких нет, и хз что дальше...как они сейчас действуют на 2-3 месяц прострочки кто знает?

У меня 45 день просрочки и набрался этого говна всего и танго и манго короче все 4 ерунды этих у меня (милоан, тенго, панго, амиго) короче все четыре вальта в колоде... тела не маленькие, и один из предлагал сегодня из тела 10000 грн. закрыть за 13500 грн., денег таких нет, и хз что дальше...как они сейчас действуют на 2-3 месяц прострочки кто знает?
Мілоан мені вже три рази скидку пропонував але тільки штрафів а відсотків 5 тис гривень не списують тіло 12 хочуть 17 з копійками хай йдуть в дупу почекаю пішов другий місяць якраз

Будут предлагать тело+2000 навязчиво. Если не было оплат, то после этого предложения через недели 3 продадут. Если была хоть одна оплата, то дольше держат.
продают сейчас, вроде как Кредит Капиталу. Ну, у меня (тоже есть все 4) уже 2 там. Никого, вроде бы не тревожат, мне было пару смс.
Пока не до них, есть что закрывать.

Будут предлагать тело+2000 навязчиво. Если не было оплат, то после этого предложения через недели 3 продадут. Если была хоть одна оплата, то дольше держат.
продают сейчас, вроде как Кредит Капиталу. Ну, у меня (тоже есть все 4) уже 2 там. Никого, вроде бы не тревожат, мне было пару смс.
В мене були оплати три рази пролонгації робила тому не хочу і немаю за що їм зараз платити .

В мене були оплати три рази пролонгації робила тому не хочу і немаю за що їм зараз платити .
Я взагалі помітила що там де була хоч одна пролонгація контори не хочуть пропонувати лояльні умови,там де нічого пропонують 🫣

Я взагалі помітила що там де була хоч одна пролонгація контори не хочуть пропонувати лояльні умови,там де нічого пропонують 🫣
Ні кредит 7 пішов на тіло мені я закрила хоча трималися місяць і лякали чим бачили тепер в квітні хочу теж закрити хоч два якщо згодяться на тіло

Спасибо большое за инфу...бо эти 4 всадника апокалипсиса немного меня запутали, по остальным конторам выстроил тактику как действовать, а вот с этими как не прикаяные, та и по ним тела не маленькие 9000, 10000, 9000, 9500...что бы даже закрывать тело+2000, пока нету столько......

Мілоан мені вже три рази скидку пропонував але тільки штрафів а відсотків 5 тис гривень не списують тіло 12 хочуть 17 з копійками хай йдуть в дупу почекаю пішов другий місяць якраз
Оце і в мене так...тіла великі, зараз не потягну...буду чекати або продаж, або тіло хочя б...

Ні кредит 7 пішов на тіло мені я закрила хоча трималися місяць і лякали чим бачили тепер в квітні хочу теж закрити хоч два якщо згодяться на тіло
Також кредит 7 закрив за тіло....дійшло до того що подзвонили "типу" з виконавчої служби дружині, що типу подали до суду, та хочуть вирішити без суду, до суду....хоча мені тут уже на досвіді люди писали що це був розвод...але не суть, запропонували за тіло, то закрив без питань...

37 днів прострочки було

Не завжди я думаю, в мене є такі МФО які я умудрявся оформлювати по 5 кредитів на за місяці, їх вчасно закрив і питань не було...то такі контори часто пропонують лояльні......якщо пролонгація не скажу точно, бо я завжди діяв в ва-банк, або закрию до протермінування або протермінування по крупному...все одно є поодинокі адекватні контори у яких є типу історія клієнтів і вони її переглядають та користуються...

Останнє редагування:
Сан Кредіт надсилає смски:

Na adresu reiestratsii ta prozhyvannia bude vidpravleno list-vimogu shodo zakrittya kreditu. Takozh cherez vashe ihnoruvannia zadiiuiemo p.6.5. 0800203131
................
Що, реально надсилають листи поштою?

Сан Кредіт надсилає смски:

Na adresu reiestratsii ta prozhyvannia bude vidpravleno list-vimogu shodo zakrittya kreditu. Takozh cherez vashe ihnoruvannia zadiiuiemo p.6.5. 0800203131
................
Що, реально надсилають листи поштою?
Ні. Лякають, пишуть багато, а через місяць пропонують тіло. Чекайте.

Вітаю. СанКредіт лякав-лякав смсками, сьогодні раптово о 19 годині прислали смс - закривай до 23-59 за тіло і все спишемо. Якщо вони це зараз запропонували, то будуть ще це пропонувати? У мене зарплатня за пару тижнів, думаю, як бути.

Вітаю. СанКредіт лякав-лякав смсками, сьогодні раптово о 19 годині прислали смс - закривай до 23-59 за тіло і все спишемо. Якщо вони це зараз запропонували, то будуть ще це пропонувати? У мене зарплатня за пару тижнів, думаю, як бути.
Будут постоянно предлагать не переживайте

Назад
Угорі