Кого продавали DEBTFORT?

• Автор теми Автор теми Макси
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 710

Макси

Форумчанин
Дописи
494
Реакції
465
Бали
5225
Макси не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло смс що продали кешберрі DEBTFORT, а як телефонують визначає як фагор та дебрфорт, це одні і ті самі,так як інформацію що знайшла на форумі все зводиться до того що фагор і михайлівський одне і теж, хто стикався?

Прийшло смс що продали кешберрі DEBTFORT, а як телефонують визначає як фагор та дебрфорт, це одні і ті самі,так як інформацію що знайшла на форумі все зводиться до того що фагор і михайлівський одне і теж, хто стикався?
Фагор раніше виносив мізки за кредити Михайлівського!

Цього Вам я не скажу. Фагор телефонує до мене й досі сприврду боргу Михайлівського!
В мене на даному етапі продано тільки кешберрі , і тому щось не можу зрозуміти ,що і як, банк в мене тільки ідея і то без прострочки

в моём случае им алексы меня передавали

DEBTFORT передали? Просто гетконтакт визначив, що телефонував фагор, але з усіх тегів був один що це debtfort один і той самий номер , я просто хочу розуміти чи пов'язані ці дві контори в одну

DEBTFORT передали? Просто гетконтакт визначив, що телефонував фагор, але з усіх тегів був один що це debtfort один і той самий номер , я просто хочу розуміти чи пов'язані ці дві контори в одну
я задавала им этот вопрос вы как-то связаны фагором мне ответили нет.ибо тоже выбивало фагор а звонил DEBTFORT

Назад
Угорі