Когда прекратят звонки?

• Автор теми Автор теми Ольга1202
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 10K
Добрый день. Меня и моих родных, начальника они задолбали уже! Звонки смс, долбаный робот. 3 месяца просрочка, когда блин уже звонки прекратят? Кто знает? Блок стоит у меня, я с ними не общаюсь, родные нах*р посылают, начальник не знаю. Говорит что задолбали смс и звонки. Типа решай что то. А что решать!
Ни чего не решать просто забейте на них смените номер.всем говорите что мошеники и всё рпройдёт со временем....сразу токо кошки как говорят.терпение полный игнор.меньше об етом думайте но контролируйте.всё утихнет до минимума...чем больше общения и реакции на них тем больше будут вас давить и контактов тоже...психология!ето просто Жулики!вы сам себе хазяин!
Post automatically merged:

Вы закрыли 22 займа!! Мне кажется 3 штуки уже можно простить) ну или звоните пробуйте договорится. А какие остались?
вы уверены шо закрыли???или ето они вам казали???

Ни чего не решать просто забейте на них смените номер.всем говорите что мошеники и всё рпройдёт со временем....сразу токо кошки как говорят.терпение полный игнор.меньше об етом думайте но контролируйте.всё утихнет до минимума...чем больше общения и реакции на них тем больше будут вас давить и контактов тоже...психология!ето просто Жулики!вы сам себе хазяин!

вы уверены шо закрыли???или ето они вам казали???
Да, точно закрыл

Тогда забейте) у меня из этих только кешберри
Я бы забил, но родители не понимают меня. Говорят, молодой ещё, испортишь себе всю жизнь сейчас. Потому и пришлось работать в разы больше и все деньги на мфо отдавать.

Я бы забил, но родители не понимают меня. Говорят, молодой ещё, испортишь себе всю жизнь сейчас. Потому и пришлось работать в разы больше и все деньги на мфо отдавать.
Да, с родителями тяжелее чем с этими придурками. Пробуйте договорится тогда до тела

За**ать досмерти решили по ходу. С ними видимо только один вариант, менять симку
Я поміняла сім карту. А сьогодні дзвінок від них... Я можу здогадатися хто міг злити номер новий! Поговорила з ними, виплиснула свої негативні ємоції ? тепер чекаю від них "народный суд". Тепер єдине думаю мій новий номер ця компанія може злити чи ні? ?

Мне уже 2 день просрочки по 20 звонков от быстрозайма и кучи СМС и сообщений в Вайбере в догонку ?

Мені ось теж почали у вайбер писати, якийсь Олег Володимирович... Заблокувала ввд гріха подалі. Увімкнула режим ❄

Звонки прекратятся когда заплатите и то не факт?
точно що не факт, потім будуть напевно задалбувать своїми вигідними пропозиціями взяти новий займ і т.д.))))) мені іноді здається,що це вже ніколи не кінчиться,от так і будуть трезвонить рік,два,десять і т.д.....

точно що не факт, потім будуть напевно задалбувать своїми вигідними пропозиціями взяти новий займ і т.д.))))) мені іноді здається,що це вже ніколи не кінчиться,от так і будуть трезвонить рік,два,десять і т.д.....
Проверенно они своих клиентов не забывают?

А вам це дуже заважає в двері виходити ? ))
Ігнор повний - через деякий час аж заскучите самі ))
Шостий місяць просрочок по десятку мфчмошок - по декілька днів нема ні смс ні дзвінків.
Хіба коли перекидають на свіжих "ентузіастів" - панаярюють пару днів і сдриснуть.
Забити на ті дзвінки і займатися своїми справами - рецепт спокою.

Проверенно они своих клиентов не забывают?
ага, а щоб на звязок вийшла з ними,то вже не знають,як завлєкти))) В маніках борг висить, вже місяців 5, а вони мені сьогодні смс прислали, що для мене одобрено 10 тис. , тільки зайди на сайт і забери гроші))) вот ур*ди))

ага, а щоб на звязок вийшла з ними,то вже не знають,як завлєкти))) В маніках борг висить, вже місяців 5, а вони мені сьогодні смс прислали, що для мене одобрено 10 тис. , тільки зайди на сайт і забери гроші))) вот ур*ди))
Так и мне сегодня прислали такое смс

А вам це дуже заважає в двері виходити ? ))
Ігнор повний - через деякий час аж заскучите самі ))
Шостий місяць просрочок по десятку мфчмошок - по декілька днів нема ні смс ні дзвінків.
Хіба коли перекидають на свіжих "ентузіастів" - панаярюють пару днів і сдриснуть.
Забити на ті дзвінки і займатися своїми справами - рецепт спокою.
я так і роблю, в мене ігнор повний ще з квітня)))) просрочок вже 7 місяць, мфчмо 25+ (раніше думала,шт.15, потім як перерахувала і офігєла ) Дзвінків шт. 20-30 в день, стоїть ЧС на телефоні. Чекаю ще з місяць-півтора, і буду виїжджати за кордон, тоді вже точно ніхто не подзвоне)) Я забила давно)) просто іноді , буває,накриває, як гляну на ці дзвінки і думаю, куда я блін вляпалась(((

Так и мне сегодня прислали такое смс
ну в очередний раз підтвердження їх повної неадекватності і дибілізму

я так і роблю, в мене ігнор повний ще з квітня)))) просрочок вже 7 місяць, мфчмо 25+ (раніше думала,шт.15, потім як перерахувала і офігєла ) Дзвінків шт. 20-30 в день, стоїть ЧС на телефоні. Чекаю ще з місяць-півтора, і буду виїжджати за кордон, тоді вже точно ніхто не подзвоне)) Я забила давно)) просто іноді , буває,накриває, як гляну на ці дзвінки і думаю, куда я блін вляпалась(((
Ну ми всі вляпались ... Але все це характеризувати можна одним словом : лайно.
А воно з часом висихає і відпадає ???

Ну ми всі вляпались ... Але все це характеризувати можна одним словом : лайно.
А воно з часом висихає і відпадає ???
От я і чекаю,коли ж вже відпаде))))) з банками тільки трохи напряжніше, просрочки в 4 банках, нарахували теж свої штрафи,платить зараз немає змоги, от тільки моніторю себе на сайтах судової влади і в реєстрі боржників, і то тількі із за того, що боюсь, що тоді виїзд за кордон буде закритий мені. Ну а так, хай в суд подають. На мені нічого немає, 17 жовтня буде суд через прописку, бивший подав,щоб мене з його квартири виписать. І все,буду бомжиком гулять по світі))

От я і чекаю,коли ж вже відпаде))))) з банками тільки трохи напряжніше, просрочки в 4 банках, нарахували теж свої штрафи,платить зараз немає змоги, от тільки моніторю себе на сайтах судової влади і в реєстрі боржників, і то тількі із за того, що боюсь, що тоді виїзд за кордон буде закритий мені. Ну а так, хай в суд подають. На мені нічого немає, 17 жовтня буде суд через прописку, бивший подав,щоб мене з його квартири виписать. І все,буду бомжиком гулять по світі))
Звонит сегодня петух с кешбери понял что диалог не сложиться загнал его за противозаконные действия и так д,оно мне в ответ вы думаете начитались форума антиколектор и все знаете ,я там сам сижу и читаю ваши бредни ,скоро соберемся приедем в гости ,пообщаемся с вами дерзкими)я ему адрес дал )говорю желающих будет много прийти )захвати з собой пару звонилок еще что б веселей было)он ну жди я сообщу день)

Назад
Угорі