Когда показываешь что боишься- будут доставать крепче!

• Автор теми Автор теми Ксюша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 4K

Ксюша

Форумчанин
Дописи
840
Реакції
848
Бали
2810
Ксюша не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мне сегодня позвонила конченная Карина с с1сек, говорит заказывай гроб себе и мамке своей, говорю хорошо - а гробы оплатишь? Начало орать что оно будет доставать моих родных- говорю мне пхй, доставай! Через два часа звонит адекватная- мол мы списали все штрафы, оплатите 3100 за два платежа, я сказала что подумаю!!!!
Когда показываешь что боишься- будут доставать крепче! А так можно свои условия диктовать! Люди не бойтесь, отстаивайте свои права!

Порушення правил форуму п.3.3 CapsLock заборонений
Запомните одно...
ЭТО ПСИХОЛОГИЧЕСКИЙ ПРЕССИНГ.
НИЧЕГО НЕ БУДЕТ... Если берете трубу *будут Вас зае...

Если нет желания вообще с ними не общаться, все равно неадекваты, меня полностью устраивает режим ❄, да и возможности пока нет. Полностью готова к их трындежу, через какое-то время по приезду, если будут наглеть, звонить испробую все варианты какие уже есть в запасе. Но вот что точно так точно, боятся этих твapeй не надо. Надо сделать так чтоб они нас боялись.

правильно.... Вы сказали
пусть узнает папа римский скажите им.

В розпачі.. зателефонувало якесь с СС обматюкало і сказало, якщо не буде оплати сьогодні то буде обдзвонювати колег. Це просто жесть... що далі роботи, як з ними боротися взагалі не розумію.

В розпачі.. зателефонувало якесь с СС обматюкало і сказало, якщо не буде оплати сьогодні то буде обдзвонювати колег. Це просто жесть... що далі роботи, як з ними боротися взагалі не розумію.
Тихенько ,маленька)))) Заспокоїтись в першу чергу

Тихенько ,маленька)))) Заспокоїтись в першу чергу
Так розумом я це розумію, а от руки трусяться. Дуже не хочеться мати неприємних розмов ще й на роботі, достатньо того що батькам наярюють. Доречи, вони телефонують тільки на міськи номери чи й мобільні шукають (колег)?

Вы официально трудоустроены?

Irisha2019, не паниковать и ни в коем случае не принимать близко все, что они брешут, если коллеги здравомыслящие поймут, что это все телефонный шантаж
помониторьте форум, есть темы про них и для меньшей нервотрепки игнор на этих твapeй

Чомусь, так гірко плакала вона....(пісня)
Боляче від свідомості,,що нічого змінити вже не можна в минулому часі. Але є МАЙБУТНЄ. Час ,також є,рішення,дія, протидія.
Потрібно обростати панцирем. Непробивним.

Irisha2019, не паниковать и ни в коем случае принимать близко все, что они брешут, если коллеги здравомыслящие поймут, что это все телефонный шантаж
помониторьте форум, есть темы про них и для меньшей нервотрепки игнор на этих твapeй
Дякую!!!

Звонили ли Вам на работу?и сколько у Вас просрочка?
Переживаю, работаю официально тоже, жду когда звонки начнутся...
На роботу поки що не телефонували, але чекаю... В СС лоан просрочка з 06/07. Телефонують з першого дня. Сьогодні на почту нафігась прислали додаткову угоду. Погрожують матами, напряму говорять про по**о коллажи і т.д.
Ви повидалялись з соцмереж,та Вайбера?
З вайбера ні - він мені потрібен по роботі, соц.мережі закрила, але вже певно було пізно.

Звонили ли Вам на работу?и сколько у Вас просрочка?
Переживаю, работаю официально тоже, жду когда звонки начнутся...
А ви не чекайте ,вони можливо і не подзвонять,треба на краще налаштовуватись ,а не сидіти чекати ,коли ж вони подзвонять. А як подзвонить,то нехай,все одно налаштовуйтесь на краще.це їм не повезло вони не можуть нічого зробити ,бо вони безсильні ,можуть тільки дзвонити і то вміють розказувати тільки бред ))А ви якщо перестаните боятись ,станите вільною від них і тоді життя заграє новими красками і проблеми почнуть вирішуватися. Знаю ,що кажу бо теж всього боялась спочатку ,плакала так ,що нічого не їла і не спала ,а в один момент ледь дитину не втратила,після того вирішила ,що все досить .

На роботу поки що не телефонували, але чекаю... В СС лоан просрочка з 06/07. Телефонують з першого дня. Сьогодні на почту нафігась прислали додаткову угоду. Погрожують матами, напряму говорять про по**о коллажи і т.д.

У меня в сс лоан просрочка почти месяц...пока не звонили...тело 5000, смс шлют,что должна 10 000 на сегодня.
Звонили маме, укрыли матом, она сказала пусть сбрасывают сначала договор либо на почту,либо на вайбер, на вайбер прислали р/с для оплаты.Ей сказала,чтоб трубку не брала больше

Мій керівник відділу бивший співробітник правоохоронних органів, напевно я завтра "настроюсь" і піду до нього. Скажу що який шахраї залякують. Може щось порекомендує, а заодно і буде про все знати.

Мені соьгодні на вайбер писали СС погрози щоб я чикала на гірше написали імя моєї дочки і сестри долекої яка живе на камчаткі у мене її і номера нема я її років 10 не бачила

Мені соьгодні на вайбер писали СС погрози щоб я чикала на гірше написали імя моєї дочки і сестри долекої яка живе на камчаткі у мене її і номера нема я її років 10 не бачила
Ну вот нехай дзвонить сестрі на камчатку))

Назад
Угорі