Когда начинает действовать ИП?

• Автор теми Автор теми dimdem
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
На адресу реєстрації прийдуть документи по справі. А взагалі можете самі подзвонити у виконавчу і взнати всю інфу. В Реєстрі боржників має писати прізвище інспектора.
В мене теж від податкової є справа у виконавчій, чекаю листа з документами вже тиждень. Поки не телефоную у виконавчу бо і коштів ніяких не маю все це розгрібати.
пока не поблокировали счета?

пока не поблокировали счета?
Якщо з податкової арешт то вони рахунки не блокують. Їм головне щоб ви виплатили борг на певний рахунок.Там все трохи по іншому. Звичайно, якщо ви фірма з рахунками де є гроші то там можуть і звблокувати.

Якщо з податкової арешт то вони рахунки не блокують. Їм головне щоб ви виплатили борг на певний рахунок.Там все трохи по іншому. Звичайно, якщо ви фірма з рахунками де є гроші то там можуть і звблокувати.
я просто ФОП, на который периодически заходят деньги
они просто вычитают налоговый долг с денег, поступающих на счет?
дайте, пожалуйста, больше информации

я просто ФОП, на который периодически заходят деньги
они просто вычитают налоговый долг с денег, поступающих на счет?
дайте, пожалуйста, больше информации
Залежить по якому податку. До того як передати на виконавчу, податкова мала б Вам прислати вимогу про сплату боргу. Тепер якісь новововедення у виконавчій, вони можуть зразу блокувати рахунки, поки не буде повністю сплачена заборгованість.

Если арестовали счета у меня ощад и приват кредитние но в минусах могу ли я потом погашать их.

Залежить по якому податку. До того як передати на виконавчу, податкова мала б Вам прислати вимогу про сплату боргу. Тепер якісь новововедення у виконавчій, вони можуть зразу блокувати рахунки, поки не буде повністю сплачена заборгованість.
добрый день,
"вимоги" пока еще нет, сам сейчас нахожусь в другом городе, у меня 3я группа
просто хочется понять что будет происходить дальше и в каких временных интервалах
спасибо

добрый день,
просто хочется понять что будет происходить дальше и в каких временных интервалах
спасибо
Якщо у вас є рахунки в банку як у ФОП то можуть і арештувати. Але переважно виконавча лояльна в цьому плані, принаймі є такі виконавці що йдуть на зустріч. Розбиває борг на частини і головне їх платити і їм звітувати про сплату.
Ну і залежить що у вас за борг. Якщо це штраф після перевірки полаткової то там вроді одним платежем сплата.

добрый день,
спасибо
Спочатку приходить вимога з податкової, тоді якщо немає добровільної сплати, передають на виконавчу

Спочатку приходить вимога з податкової, тоді якщо немає добровільної сплати, передають на виконавчу
я просто уже увидел себя в реестре должников, но счета пока не арестованы

Назад
Угорі