Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
5-7 штук за день
Знаю я таку людину
Я вже збитий льотчик. Одна кава зранку і то якщо на роботі.Знаю я таку людину![]()
Знаю я таку людину![]()

Я люблю більше чай, але вже ранок без кави не уявляю!Я вже збитий льотчик. Одна кава зранку і то якщо на роботі.
Я теж на чай перейшла.Я люблю більше чай, але вже ранок без кави не уявляю!![]()
Зараз питиму четверту... але ж я пью маленькими горнятками де кави на два три ковтки нормальні.Кофейні наркомани ))) сьогодні і на мене щось найшло вже другу чашку бахнув ,кави![]()
Є такі люди,що в чашку ложать чайну ложку кави,цукру і стакан води. І кажуть,ой напилась кави,тепер спать не буду))Зараз питиму четверту... але ж я пью маленікими горнятками де кави на два три ковтки нормальні.
Ну всё, поздравляю теперь у тебя зависимость))Кофейні наркомани ))) сьогодні і на мене щось найшло вже другу чашку бахнув ,кави![]()
Такими чашечками как у Пчела?)Зараз питиму четверту... але ж я пью маленькими горнятками де кави на два три ковтки нормальні.
О это про меня, только я с утра пью))Кофе, сахар и вода))Є такі люди,що в чашку ложать чайну ложку кави,цукру і стакан води. І кажуть,ой напилась кави,тепер спать не буду))
НєєєТакими чашечками как у Пчела?)

Що там розуміти? наливай та пийНєєє
Я ніуа не розуміюсь в китайських чаєпітіях
Це ти точно про каву?Що там розуміти? наливай та пий
І про неї тежЦе ти точно про каву?