Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сразу чувствуеться, затея - огонь...Терміново потрібен код квитанції про оплату кредиту( приватовський код- левий)
Это как вы себе представляете? Мне кажется у квитанций разные номера, и вы что собрались ночью платить?Терміново потрібен код квитанції про оплату кредиту( приватовський код- левий)
Так різні номери потрібен будь який але іменно щоб була оплата в приват банку,я не збираюся платитиЭто как вы себе представляете? Мне кажется у квитанций разные номера, и вы что собрались ночью платить?
Эмм, а что вы пьте? А в гугле поискать левые номера не пробовали?Так різні номери потрібен будь який але іменно щоб була оплата в приват банку,я не збираюся платити
Так я хочу їх відволікти скажу що оплатила і скину код квитанції,типу я оплатила а ви шукайте хоч на деякий час відстануть ур*диЯ не знаю, что это такое, но теперь точно не усну.
Это лучшая тема ща крайние полгода
Я шукала але в гуглі не має, нічого не п'ю хоча б не помішало бЭмм, а что вы пьте? А в гугле поискать левые номера не пробовали?
Огорчу. Не отстанут.Так я хочу їх відволікти скажу що оплатила і скину код квитанції,типу я оплатила а ви шукайте хоч на деякий час відстануть ур*ди
Так це буде потім, мені лише на два- три дні потрібно їх відволіктиКали засічуть, що ви їх обманули, коли гроші не прийдуть
Терміново потрібен код квитанції про оплату кредиту( приватовський код- левий)
Навіщо ви з ними розмовляєте?Так це буде потім, мені лише на два- три дні потрібно їх відволікти
Я знаю що не відстануть,не вірю що в нікого не має хоча б якоїсь квитанціїОгорчу. Не отстанут.
Через 10 минут позвонит следующий, потом ещё один. И так будет постоянно.
Мм не страдайте х...й, это не поможет, просто пошлите их в суд, я вот послала и тишина,ждем с .Так я хочу їх відволікти скажу що оплатила і скину код квитанції,типу я оплатила а ви шукайте хоч на деякий час відстануть ур*ди
Я шукала але в гуглі не має, нічого не п'ю хоча б не помішало б
Мені на вайбер пише якийсь калл Громов дістав ужеНавіщо ви з ними розмовляєте?
Їх це кого,Профіт капітал? Рідним телефонували?Мм не страдайте х...й, это не поможет, просто пошлите их в суд, я вот послала и тишина,ждем с .
Дело в том, что я не верю от слова "совсем", что ФАКтору кто-то платил.Я знаю що не відстануть,не вірю що в нікого не має хоча б якоїсь квитанції
конгениальная идея.....Так я хочу їх відволікти скажу що оплатила і скину код квитанції,типу я оплатила а ви шукайте хоч на деякий час відстануть ур*ди