Кляті шахраї!

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 53

Ptashechka

✩ Premium ✩
Дописи
353
Реакції
396
Бали
3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Закрила всі кредити 2021 року. І спокійно собі жила далі, беру свіжі кредити - віддаю. Беру знову. Кредитний рейтинг росте, ліміти теж. А тут прилітає смс. Що за шахрайство??? Я ж все всім віддала! В мене була чистка убкі з 2 кредитами: галаксі фінанс і кредит каса.

Вони що, побачили що я лохушка, закриваю старі позики. І вирішили повторно навісити? Вже від імені іншої шарашкіної кантори?

Вкладення

• Screenshot_20260330_200437_Messages.webp
    Screenshot_20260330_200437_Messages.webp
    59.2 Кб · Перегляди: 1
Закрила всі кредити 2021 року. І спокійно собі жила далі, беру свіжі кредити - віддаю. Беру знову. Кредитний рейтинг росте, ліміти теж. А тут прилітає смс. Що за шахрайство??? Я ж все всім віддала! В мене була чистка убкі з 2 кредитами: галаксі фінанс і кредит каса.

Вони що, побачили що я лохушка, закриваю старі позики. І вирішили повторно навісити? Вже від імені іншої шарашкіної кантори?
Хто відправник смс?

та все норм, мені теж прилетів у лютому договір ЕЙС (качай гроші) з 2018 року. Вже закрив)

Назад
Угорі