Клята лудоманія...

• Автор теми Автор теми Bredd
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 18K
Ну так а в чем я не права была? заменяешь одну зависимость другой, Наркотики употреблял-стал алкоголиком, от алкоголя отказался-стал злостным курильщиком и кофеманом. Бросил курить-уже обжора. Решил стать сексоголиком-ну это как повезет....

Счастье-тоже зависимость между прочим. Кто испытал-тот поймет? Все на философию потянуло-надо пойти джина купить...
Я особисто їх не заміняю. Вживаю комплексно :cool: :dirol:

Но в итоге получаем то дофамин))
Дед, я не про счастья имела в виду, а про удовольствие и зависимость))
И дополнительные проблемы которые вызывают депрессию
Я особисто їх не заміняю. Вживаю комплексно :cool: :dirol:
Тоже выход. Пусть самое сильное-победит

Залежності є у всіх. Бажано лиш щоб вони були менш пагубні, але так не завжди буває. Стоп-кран треба мати, от коли його нема, бо заносить, от тоді біда. Деякі у різні залежності від самотності залізають, хтось від проблем туди втікає, хтось від чогось іншого.

Нам татарам поіпать... шо наступать бєжать, шо відступать бєжать :blum1::beach:

Ти живеш без задоволення і не маєш залежностей?
Отвечу ещё раз на этот вопрос. Да, я получаю удовольствие и у меня есть свои зависимости)) Я этого не отрицаю))

Отвечу ещё раз на этот вопрос. Да, я получаю удовольствие и у меня есть свои зависимости)) Я этого не отрицаю))
Я ж не перепетивув :rolleyes:
Всі ми як один в туалет не ромашками ходим ;):mosking:

С этого места поподробнее. Хотелось бы расширить вопрос..

Дофамин, получать, дофамин)). Не привычки нами управляют а мозг, мы просто оболочка, выполняющая его указания)) Например, когда мы только решаем будем мы пить кофе или чай. Мозг уже за 5 минут до этого решил, что мы пьем кофе. Потому что ему нужен кофеин, который усиливает выработку дофамина. Тоже и с играми.
Ладно, больше умничать не буду)) А вообще тема очень интересна))
braa-a-a-a-a-ins ? (ну нет смайла зомби)

Недовго грала музика.. Сьогодні почався повний терор всіх підряд. Прийшов з роботи і пишуть всі в телегу, спочатку родичі а тоді й просто знайомі. Швидко воші обдзвонили всім кого знайшли. Тільки все почалося налагоджуватися з лудкою, не граю, все йшло добре. Тепер знову впадаю у відчай, вдома там кіпіш, я не знаю що робити мені вже.. пишуть сестра і мама щоб гасив, бо вони там натрусили їм добре. Всім всеодно чи буду тут сидіти без куска хліба, чи що буде. Шукай де хочеш і плати. Або ми заплатимо..така розмова. Тільки не розуміють який раз це все вже, і що платити не треба бо є ризик знову влізти..

Не знаю як про те знову говорити, просто сижу і сльози на очах. Підвів всіх. Але грати більше не буду і не збираюся! С..ка така злоба бере що хочеться набити ї..ало комусь просто...
Вже кіпіш такий, війна, приїдуть застрелять, хату заберуть і т.д.

****.. повний, я не можу ніяк донести що нічого такого не буде.

Зараз почнеться кожного дня на мене цей тиск, що просто руки опускаються, хочеться десь дітися щоб нікого не бачить.

Останнє редагування:
Недовго грала музика.. Сьогодні почався повний терор всіх підряд. Прийшов з роботи і пишуть всі в телегу, спочатку родичі а тоді й просто знайомі. Швидко воші обдзвонили всім кого знайшли. Тільки все почалося налагоджуватися з лудкою, не граю, все йшло добре. Тепер знову впадаю у відчай, вдома там кіпіш, я не знаю що робити мені вже.. пишуть сестра і мама щоб гасив, бо вони там натрусили їм добре. Всім всеодно чи буду тут сидіти без куска хліба, чи що буде. Шукай де хочеш і плати. Або ми заплатимо..така розмова. Тільки не розуміють який раз це все вже, і що платити не треба бо є ризик знову влізти..

Не знаю як про те знову говорити, просто сижу і сльози на очах. Підвів всіх. Але грати більше не буду і не збираюся! С..ка така злоба бере що хочеться набити ї..ало комусь просто...
Вже кіпіш такий, війна, приїдуть застрелять, хату заберуть і т.д.

****.. повний, я не можу ніяк донести що нічого такого не буде.

Зараз почнеться кожного дня на мене цей тиск, що просто руки опускаються, хочеться десь дітися щоб нікого не бачить.
ШГ тільки недавно штрафонули на 2 ляма. Дайте рідним почитати форум,може так зрозуміють,що то шахраї і балаболи

ШГ тільки недавно штрафонули на 2 ляма. Дайте рідним почитати форум,може так зрозуміють,що то шахраї і балаболи
Їм всерівно, вони мене будуть тепер кожен день бомбити на всю..хіба раз давав вже читати. Є такий тип людей, заляканих..
Тут я не знаю що говорити і як пояснювати ?

Назад
Угорі