Доброго вечора. Мені 27 років, новачок на форумі. Давно відвідую форум лудоманів, але в зв'язку з війною перестав там писати, тому що форум в основному кацапський. Моя історія дуже велика, постараюся коротко описати)
Почав ставити ставки 8 років назад. Останні 4 роки це повний ад. Абсолютно нічого не цікавить, тільки де взяти гроші на кредити і борги і як пограти. 2 роки тому було 20+ мфо на сумму 3к$. Віддали батьки. Поклявся що грати не буду. Через місяць те само. Знову закрили. Буквально місяць - два і знову те само, все програв, але вже не казав що знову влип. Вирішив віддавати з часом із зарплати, пустити в просрочку щоб не давали більше. І це було правильне рішення. Почались просрочки, дзвінки, вже тоді сказав що знову програв і що не треба за мене гасить, що буду сам. Гасив по тихеньку, просрочки були рік, в основному по акції закривав, але паралельно грав(
Так значну частину закрив і мені вже не давали ніде, залишалося 5мфо які висіли по цей час. І ось в січні я виграв хорошу сумму, купив що потрібно було і на решту погасив мфо. Нарешті, думав я тоді, життя налагодилося. Але помилився.
Пройшло від сили тиждень, я отримав зп, програв всю під 0, а через пару днів платити за квартиру. Я зараз за кордоном, але заробляю не дуже. Вихід знайшов відразу, заходжу і просто подаю заявки в усі мфо. Скрізь відмова. Але знайшлися 4 МФО які погодили. Взяв в одному щоб заплатити за квартиру. Потім розумію що до зп далеко, а в мене не лишається нічого і беру ще в одному. Через декілька днів розумію що з зп буде важко закрити, беру ще мфо щоб відіграти. Сталося чудо, я виграв. Закрив все ще й лишилося до зп. Щастю не було меж)
Тиждень назад отримав зп. Заплатив за квартиру, купив трохи речей і розумію що мало грошей лишається, а заробітня плата раз в місяць, і що може не вистачити. Іду до терміналу, закидаю трохи, програш. Ще закидаю і знову програш. Потім вже запустилася лудоманська машина і я програв все в ітозі. Паніка, що робити далі, і звісно що згадав за мфо. Беру в цих же мфо, лишаю трохи на життя, а то все знову програю.
Вчора програв навіть те що лишив на прожиття. Зараз 4 МФО на сумму 45к без відсотків. Грошей немає. До зп ще 20 днів. Я реально розбитий, не хочеться нічого взагалі. Лишитися без нічого в чужій країні, одні борги. Набридло це все вже настільки, що хочеться ізолюватися десь від цього всього.
Все моє життя це вічний пошук грошей, ночі без сну з телефоном в обіймах, брехня всім кому тільки можна. Я не можу щоб не грати, були паузи але не більше місяця, і то коли реально не було де взяти гроші.
Всі рідні думають що в мене все добре зараз, я не кажу що такі трабли, мамі не можна хвилюватися, проблеми зі здоров'ям. Я не знаю що робити, прийдеться пролонгувати і жити на 3 копійки. Бо якщо знову почнуть дзвонить, то боюсь за маму. Жаль що не думав про це як грав..
Якщо тут є люди з такою залежністю, пишіть, будемо спілкуватися. Якось разом вирішувати цю проблему. Самому не реально вийти з гри.
Підкажіть що робити з цими шарагами, є сенс продовжувати і гасити по трохи, чи знову пустити в просрочку? Боюсь що знову почнуть дзвонить, якщо з мамою щось станеться я тоді не пробачу собі цього ..