ККаса майже за тіло)

• Автор теми Автор теми Morfius
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K
Да прям родные за полтора годика. Я не готова так банально с ними расстаться. Привыкла, если долго не долбятся в антиспам, нервничаю, вдруг заболели или мусоровоз переехал.
Мосоровоз переїхав мусор? А таке буває?

я вже раз закривав касу за тіло (кредит був мій, але оформив на себе мій друг, крч смутні були часи :facepalm:)
Жизнь тебя побросала...))
Мосоровоз переїхав мусор? А таке буває?
Бывает.) Частный сектор, мусор выставляется в какую - то среду месяца. И летают по району прокладки, памперсы, колготки.)))

Жизнь тебя побросала...))

Бывает.) Частный сектор, мусор выставляется в какую - то среду месяца. И летают по району прокладки, памперсы, колготки.)))
А серед цього всього вітер розвіває звонарів з КК… красота

есть у них такое! мне где то через года полтора скинули до тела+% потом эта сумма в лк висела еще год точно!может и до сих пор висит....
Мне тоже где-то через полтора года тело предлагали.

то вже кожен дивиться, як йому пасує
Так никто ж не спорит. Лично я за десять косарей себе на НГ закажу тройку стриптизеров, в костюмах морских свинок. И красиво, и настроение.

Так никто ж не спорит. Лично я за десять косарей себе на НГ закажу тройку стриптизеров, в костюмах морских свинок. И красиво, и настроение.
лучше с десяток "мужей на час" заказать!сколько они работы перелопатят....

В мене залишилося декілька мфо, всі просили тіло, окрім ККаси, але тепер і вона згідна на +/- адекватне погашення.
КК.jpg

Хочу наголосити: в мене і в моїх рідних нові сімкартки, жодних розмов з мфо ніхто не веде. Мороз робить свою справу)
Screenshot_20211208-063007_Gmail.webp

І мені прислали. Тільки тіло 6600 і проплат на 7500.

навряд чи всі закрию, але тим не менш хочу закрити все.

тут теж тіло + 1000 грн зверху
Доброго ранку,скажіть будь ласка через який термін коли ви перестали платити почалися дзвінки?
Через який термін починають дзвонити до родичів?

Morfius, а у меня просрочки по ним более 2,5 и в кабинете висело тело плюс 50%, но мне это не нра. Вот если бы 50% от тела, то может и подумала угу :письмо:

Доброго ранку,скажіть будь ласка через який термін коли ви перестали платити почалися дзвінки?
Через який термін починають дзвонити до родичів?
Доброе утро. С первого дня начинается аттака по вам, со следующего контактным.

Доброе утро. С первого дня начинается аттака по вам, со следующего контактным.
сегодня день оплаты у КК, думаю завтра менять симку уже достали другие шараги)телефон красный

Ага, мені таке ж прилетіло...
Тіло мінус 1000...
Три роки просрАчки...

Назад
Угорі