КК Карма хто щось чув про них

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 6K
Дякую. Дивно просто те, що я намагалася їм донести, що хочу сплатити, а вони не відповіли куди скидувати гроші
Звісно, бо якщо ви кинете скаргу в НБУ з цими скрінами, то це підтвердить, що це дійсно ця компанія і погрози від неї, не вийде потім сказати "це не ми погрожували, це конкуренти нас підставили". Чекайте поки зателефонує офіційно компанія і буде нормально розмовляти з вами, без погроз.

Звісно, бо якщо ви кинете скаргу в НБУ з цими скрінами, то це підтвердить, що це дійсно ця компанія і погрози від неї, не вийде потім сказати "це не ми погрожували, це конкуренти нас підставили". Чекайте поки зателефонує офіційно компанія і буде нормально розмовляти з вами, без погроз.
Зрозуміло, дякую

На форумі колись писали за них. То чи ШвидкоГроші чи Кашинський ( Cashinsky). Немає у Вас там позик?
Є і там, і там

Ось, тоді приблизно будете знати, звідки ноги ростуть 👍
В Кашинському брала кредит 8 років тому). Сподіваюся, що не будуть тероризувати оточення. Не знайшла про них такої інформації

Ось, тоді приблизно будете знати, звідки ноги ростуть 👍
Ще б їх відрубати, щоб не росли

В Кашинському брала кредит 8 років тому). Сподіваюся, що не будуть тероризувати оточення. Не знайшла про них такої інформації
Я думала в них відібрали ліцензію взагалі

Я теж так думала)
Не платіть нікому на особисті картки. В мене біти намагалися провернути таке "зараз скину картку, ви на неї сплатите і я спишу ваш борг". Ага, зараз. Тільки офіційний сайт, реквізити і т.д. В інших випадках просто проспонсуєте звонілке місячну зп і борг залишиться

Не платіть нікому на особисті картки. В мене біти намагалися провернути таке "зараз скину картку, ви на неї сплатите і я спишу ваш борг". Ага, зараз. Тільки офіційний сайт, реквізити і т.д. В інших випадках просто проспонсуєте звонілке місячну зп і борг залишиться
Я й не збиралася. Просто хотіла вивідати у звонілки яку компанію він представляє

Назад
Угорі