Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви мене пробачте,але можливо Ви б щоденник завели б і там всі розмови з мфо і смс описували??прислали стргодні смс що вони будуть врегульовувати питання заборгованності по Швидко гроші
я Вас образила? вибачтеВи мене пробачте,але можливо Ви б щоденник завели б і там всі розмови з мфо і смс описуваля
Та не образили,але по кожному дзвінку і смс тему будете створювати?А так в щоденнику писатимете,які у Вас новини і ми в курсі будемо?я Вас образила? вибачте
Просто у Вас дійсно багато запитань. Можна створити щоденник у відповідному розділі і там ділитися своїми переживаннями, а не створювати щоразу нову тему. Якщо треба буде допомога, то звертайтеся)я Вас образила? вибачте
ага, тоже проорал с названия!Карману и название они себе придумали.

Название ?Настигнет карма. Я просто не встречала, что швидковоши кому-то продаютага, тоже проорал с названия!
а, понял, чего сразу не попались на глаза. изменили название. было кредит 911
з серпня місяцяКарману и название они себе придумали. Коллекторы. Сколько у вас просрочка по швидкогрошам?
Скоріш за все на обдзвон далиНазвание ?Настигнет карма. Я просто не встречала, что швидковоши кому-то продают
прозвон, не продажа)))Я просто не встречала, что швидковоши кому-то продают
Що сі стало, що ці притрушені самі не справляються з обдзвонами??прозвон, не продажа)))
В мене швидковоші так і залишились. Тому і дивно. Розводиться їх як грибів після дощуСкоріш за все на обдзвон дали
Нас походу забагато стало?Що сі стало, що ці притрушені самі не справляються з обдзвонами??
они и продавать сталиЩо сі стало, що ці притрушені самі не справляються з обдзвонами??
Хм...?они и продавать сталитов фк новый коллектор например..
А бефініціари там хто,не дивився?они и продавать сталитов новый коллектор например..
Новые звонилкипрозвон, не продажа)))