Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ЛегендаДівчата, а шо по турецьких серіалах?![]()
Блін, я стільки разів сідала за ньогоОтчаянные домохозяйки. И не нужно смотреть на название)
Обожаю. что круто-там смесь всех жанров. И юмор хороший, хоть казалось в американских сериалах и фильмах его нет)Блін, я стільки разів сідала за нього
І за кекс в великому місті
Але щось не додавила)
Вихідний ,можу собі дозволити )))Звідки у вас стільки часу?
Я працюю віддалено, тому на фоні завжди щось дивлюся)Звідки у вас стільки часу?
Гляну)Висновок ,однозначно до перегляду ,а там кому сподобається ,а кому ні .На мою думку в трійку кращих фільмів 23 року .
Хіба в кінотеатрі... на цифрі в якості його ще довго не буде. Тільки прокат почався. А дивитись таке кіно в TS якості це ізврат повний.Maryna Myr ,Дюну другий фільм дивимось ,ось повинен з'явитись ))))
Так дочекаємосьХіба в кінотеатрі... на цифрі в якості його ще довго не буде. Тільки прокат почався. А дивитись таке кіно в TS якості це ізврат повний.
Это про червей под землёй?)Maryna Myr ,Дюну другий фільм дивимось ,ось повинен з'явитись ))))
Да ,там величезні ,планета - Аракас ,якщо мені не змінює пам'ятьЭто про червей под землёй?)
Поняла что за фильмДа ,там величезні ,планета - Аракас ,якщо мені не змінює пам'ять
АрракісДа ,там величезні ,планета - Аракас ,якщо мені не змінює пам'ять
Чекаємо на какчесто ,думаю і друга частина буде нормАрракіс