Кількість МФО і тривалість прострочки?

• Автор теми Автор теми Jms Yu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 281
  • Перегляди Перегляди 9K
QUOTE="Jms Yu, post: 886325, member: 16136"]
Доброго дня, мабуть ця тема мала бути в розділі психологічна допомога, та все ж у мене 12 мфо і прострочки тільки почалися разом з терором. Цей терор я повинна витримати сама без жодної підтримки і допомоги ( так як її вже немає)
Тому поділіться будь ласка в кого скільки МФО і який термін прострочки? Як ви з цим справлялись на початках ? Чи стало легше з часом? Всім вдячна!
8МФО 2 Банка Банківські плачу МФО не плачу. По 8 МФО 8 місяців проспочки
[/QUOTE]
Якби в мене були банки я б теж платила тільки їм
І як вже після 8 місяців спите міцніше? Пережили мабуть як і всі колажі дзвінки рідним листи
9мес..,11 мфо,блокировала все звонки,окружение в курсе.....все подготовленя....живу спокойной жизнь
Читаю і надихаюсь!

офигеть. и что с ними делать? пусть пишут? никаких ограничений, карт и прочих которыми они пугают, типа невыезда?

и я думала что меня ничего не удивит уже, но нет, читаю хоть настроение улучшается
Не им о невыезде решать!На всех картах-------.Пепкой с лизуном Колейчиком пугают)))Об этом год назад со знакомым адвокатом уже подумали и обговорили.Есть еще Адвокаты и Юристы.Поэтому даже из плачевной ситуации-есть всегда Выход)))

Jms Yu, я чуть пирогом не вдавилися, я щось про петлю не зрозуміла?впадати у відчай- це гріх,а послати мфо-пригода,картинка гарна, молодець

Не им о невыезде решать!На всех картах-------.Пепкой с лизуном Колейчиком пугают)))Об этом год назад со знакомым адвокатом уже подумали и обговорили.Есть еще Адвокаты и Юристы.Поэтому даже из плачевной ситуации-есть всегда Выход)))
мне попалась пара адвокатов "толковее" чем я, только лишние траты. Я совсем отчаялась тогда. Но зато на форум попала, когда решила сама выгребать))

Jms Yu, я чуть пирогом не вдавилися, я щось про петлю не зрозуміла?впадати у відчай- це гріх,а послати мфо-пригода,картинка гарна, молодець
Є у мене такі думки але більше через те що чоловік пішов і більше в мене нікого немає а не через МФО
Проте форум мене трохи збадьорив
Ахахахаххахаха
Ви мабуть теж на гречці і макаронах
Ну это естественно, не ну единственное куда можно ещё скинуться это на похороны мфо ?
Ооо задля такого я б справді на заробітки поїхала
Десь бачила петицію про закриття МФО але видно була не грамотно сформована та й набрала всього 2 тисячі голосів

мне попалась пара адвокатов "толковее" чем я, только лишние траты. Я совсем отчаялась тогда. Но зато на форум попала, когда решила сама выгребать))
Мне реально повезло.Шел по безнадеге к юРысту-а познакомился с Адвокатом)))Даже денег не взял!Уверен-в мфошной панике-подобные нам табунами бегают.Что с них взять!Но барыгам важно-все соки выжать!По полной(((Никаких форс-мажоров.Почки продай.Жену в гарэм отдай-и заплати!!!

8МФО 2 Банка Банківські плачу МФО не плачу. По 8 МФО 8 місяців проспочки
І як вже після 8 місяців спите міцніше? Пережили мабуть як і всі колажі дзвінки рідним листи

Читаю і надихаюсь!
[/QUOTE] Були пару листів від креді каса і все. Алекс голаві сільради звонили сказали типу з міліції. Я сказала що то аферисти. Він нормальний і все зрозумів. Номер змінила щоб не діставали. Сусідів нікому не звонили. І увас все буде добре. Тут на форумі всі через це пройшли. І у вас також все вийде.
Головне читайте форум.

Мне реально повезло.Шел по безнадеге к юРысту-а познакомился с Адвокатом)))Даже денег не взял!Уверен-в мфошной панике-подобные нам табунами бегают.Что с них взять!Но барыгам важно-все соки выжать!По полной(((Никаких форс-мажоров.Почки продай.Жену в гарэм отдай-и заплати!!!
І що саме адвокат вам порадив

Читаю і надихаюсь!
Були пару листів від креді каса і все. Алекс голаві сільради звонили сказали типу з міліції. Я сказала що то аферисти. Він нормальний і все зрозумів. Номер змінила щоб не діставали. Сусідів нікому не звонили. І увас все буде добре. Тут на форумі всі через це пройшли. І у вас також все вийде.
Головне читайте форум.
[/QUOTE]
Дякую!!!

Jms Yu, гречку не купую-дорого, макарони варю собаці та чоловіку, а вище і донька принесла від свого біологічного донора,
Leona, вишні
Annnaa_, пригощайтеся

Jms Yu, гречку не купую-дорого, макарони варю собаці та чоловіку, а вище і донька принесла від свого біологічного донора,
Leona, вишні
Annnaa_, пригощайтеся
ой вы такие страшные вещи говорите, что я прямо духом воспряла. Вы мне точно напишите про удаленку

общей суммой долга, только по телу, наверное, 40 т грн. А еще собственной глупостью, как я умудрилась в это вляпаться!??
Все мы не идеальные, тоже в начале были мысли как можно было вляпаться. Живем дальше

Назад
Угорі