Кількість МФО і тривалість прострочки?

• Автор теми Автор теми Jms Yu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 281
  • Перегляди Перегляди 9K

Jms Yu

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
183
Бали
68
Jms Yu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, мабуть ця тема мала бути в розділі психологічна допомога, та все ж у мене 12 мфо і прострочки тільки почалися разом з терором. Цей терор я повинна витримати сама без жодної підтримки і допомоги ( так як її вже немає)
Тому поділіться будь ласка в кого скільки МФО і який термін прострочки? Як ви з цим справлялись на початках ? Чи стало легше з часом? Всім вдячна!

Доброго дня, мабуть ця тема мала бути в розділі психологічна допомога, та все ж у мене 12 мфо і прострочки тільки почалися разом з терором. Цей терор я повинна витримати сама без жодної підтримки і допомоги ( так як її вже немає)
Тому поділіться будь ласка в кого скільки МФО і який термін прострочки? Як ви з цим справлялись на початках ? Чи стало легше з часом? Всім вдячна!
15,чи 16 МФО. З 11.18 не плачу.
Зараз деколи телефонують на домашній і взагалі рідко на мобільний.
Ні СМС, ні листів...

Как-то так!!!!

15,чи 16 МФО. З 11.18 не плачу.
Зараз деколи телефонують на домашній і взагалі рідко на мобільний.
Ні СМС, ні листів...
Мені б знати місяць з якого я перестану плакати
Ви сильна! Дякую за відповідь!

Jms Yu, ні з ким не спілкуюсь,десяток мфо,вже дзвонять мало,та в мене великий борг у банках, оті дзвонять, та я і з ними не спілкуюсь, а чому нема підтримки?

Мені б знати місяць з якого я перестану плакати
Ви сильна! Дякую за відповідь!
А зачем плакать? Мфо это благотворительная организация, они удовлетворяют свою потребность (устроить человеку ебаторий на 2-3 месяца) и платят вам за это. А вы ничего не должны, как-то так ?

Jms Yu, ні з ким не спілкуюсь,десяток мфо,вже дзвонять мало,та в мене великий борг у банках, оті дзвонять, та я і з ними не спілкуюсь, а чому нема підтримки?
Жила з чоловіком 7 років - пішов до іншої ( мої борги стали основною причиною хоча ні копійки своєї він на них не давав та й взагалі я сім'ю утримувала поки ще була робота)
А зачем плакать? Мфо это благотворительная организация, они удовлетворяют свою потребность (устроить человеку ебаторий на 2-3 месяца) и платят вам за это. А вы ничего не должны, как-то так ?
Ну ви просто золото:)
Це серйозно геніально

Jms Yu, чоловік-гавнюк, і хай іде, Вам такий не треба,знайдете гідного, і плакати не треба,біди ніякої нема,не спілкуйтесь і все

Жила з чоловіком 7 років - пішов до іншої ( мої борги стали основною причиною хоча ні копійки своєї він на них не давав та й взагалі я сім'ю утримувала поки ще була робота)
От козел!!!?

32 МФО и 10-11 месяцев просрочки. Были звонки родителям, соседям. Письма домой и смс. Из всех 32 МФО только одна "Монетка" звонила на работу моего родственника.
Сейчас уже как 4 месяца звонков мало, письма домой вообще не приходят.

На этом всё. Я не покончил с жизнью и жить стал еще лучше...
orig

Мені тут справді ріднішими стали люди ніж ті яких я вважала сім'єю
Бо той, хто не проходив через проблеми з МФО, ніколи не зрозуміє що і до чого...))
А ми всі розуміємо одне одного!))

32 МФО и 10-11 месяцев просрочки. Были звонки родителям, соседям. Письма домой и смс. Из всех 32 МФО только одна "Монетка" звонила на работу моего родственника.
Сейчас уже как 4 месяца звонков мало, письма домой вообще не приходят.

На этом всё. Я не покончил с жизнью и жить стал еще лучше...
orig
Ахаха дякую вам! Ви молодець!

Назад
Угорі