Хтось знає вони працюють?

• Автор теми Автор теми Ира 89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
В паніці від неоплати майкредит????:dash1::dash1::rolleyes::facepalm:
А від ситуаціі яка зараз в краіні ви не в шоці???У вас все нормально там де ви проживаєте?Нема військових дій?спокійно все????
У богатых, свои причуды.
У меня бы ноги отнялись, сейчас нести деньги на погашение кредитов.
Ну, хочет, пусть платит...

Який термінал???? В моєму місті жоден термінал не працює!!!! Сама в паніці, сьогодні оплата майкредит, угоду додаткову підписала, а платіж не проходить, я не хочу перерахування і потім списання з кошмарними відсотками з карти
Благодаря таким, эта страна не поменяется

Бл, серйозно, представляєте!
Прийшла заробітна плата, зняти не встигла! Ні банкомати, ні термінали не працюють! Але я ще надіюся, що кошти я таки зніму, бо жити мені зараз немає за що! карта підвязана в майкредит! Просто якщо вони перерахують відсоток і спишуть все з карти, то я залишуся без копійки! Раніше читала що списували! Тепер Вам зрозуміло надіюся! І да, карту заблокувати та перевипустити не пишіть, банк також не працює!!!
Майкредит два дні тому зробив розсилку ,що припинив нарахування відсотків,що входить в положення,якщо вам від цього стане легше.Хоча особисто мені, більше є діло чи буде завтра ранок (
Ось

Вкладення

• Screenshot_2022-02-26-22-58-04-887_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-02-26-22-58-04-887_com.android.chrome.webp
    55.1 Кб · Перегляди: 47
Останнє редагування:
У богатых, свои причуды.
У меня бы ноги отнялись, сейчас нести деньги на погашение кредитов.
Ну, хочет, пусть платит..
А я і після закінченн всього не понесу гроші,не тільки зараз.Знесу напис.І відкладатиму на юриста.Все.Це все що вони від мене отримають.

Всім привіт у кого карта є Мані на кармані скоро оплата по кредитці а оплатити немає змоги в селі(((не можу до них дозвонитись,може хтось щось знає як там зараз у них обстановка,вони працюють чи ні
Ви при своєму розумі??? Які кредити???

Прийшла заробітна плата, зняти не встигла! Ні банкомати, ні термінали не працюють! Але я ще надіюся, що кошти я таки зніму, бо жити мені зараз немає за що! карта підвязана в майкредит! Просто якщо вони перерахують відсоток і спишуть все з карти, то я залишуся без копійки! Раніше читала що списували! Тепер Вам зрозуміло надіюся! І да, карту заблокувати та перевипустити не пишіть, банк також не працює!!!
Перекиньте гроші на іншу карту, якщо немаєте своєї то на карту родичів чи знайомих.

У меня завтра судебное заседание уже или восьмое или девятое по финфорсу. Суд работает в киевской области???????
Ви при своєму розумі??? Які кредити???
Вот именно какие кредиты я даже за коммуналку не платила

Во у людей проблемы.. Незнают куда баьки деть.. А мне зп так и не дали и мне жрать нечего, а вы и дальше платите кредиты. дeбuлы

Суд закрыт, почта закрыта. Зарплата на почте. Когда это все закончиться????

Я поставила в интернет лимит на 0 и за пол года ни одна шарага не смогла снять . Пытались 100 раз. Банк даёт им ответ превышение лимит операции.

Всім привіт у кого карта є Мані на кармані скоро оплата по кредитці а оплатити немає змоги в селі(((не можу до них дозвонитись,може хтось щось знає як там зараз у них обстановка,вони працюють чи ні
Доброго дня Ви чесно кажучи вбили наповал. Я останнім часом дуже мало бачила на стільки відповідальних людей за кредити, навіщо Ви забиваєте голову дурницями. В Украіні війна, ТПП оголосила про форс-мажор, а Ви переживаїте за кредит. Сьогодні Приват оголосив про впровадженнчя з 1.03.2022 кредитні канікули до 01.06.2022, а в кого є заборгованість то на 90 діб.

Обстановка-режим военного времени, как у всех, должны быть мобилизованы, у них же там много резервистов, бывших военных и полицейских, пусть страну защищают...

Назад
Угорі