Хтось знає вони працюють?

• Автор теми Автор теми Ира 89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

Ира 89

Форумчанин
Дописи
389
Реакції
108
Бали
2625
Ира 89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт у кого карта є Мані на кармані скоро оплата по кредитці а оплатити немає змоги в селі(((не можу до них дозвонитись,може хтось щось знає як там зараз у них обстановка,вони працюють чи ні

Всім привіт у кого карта є Мані на кармані скоро оплата по кредитці а оплатити немає змоги в селі(((не можу до них дозвонитись,може хтось щось знає як там зараз у них обстановка,вони працюють чи ні
Кому що)))
Немає змоги то і не платіть.

Чесно,я б в останню чергу думала за це.Є термінали самообслуговування,йдіть і платіть.Було б чим)
Який термінал???? В моєму місті жоден термінал не працює!!!! Сама в паніці, сьогодні оплата майкредит, угоду додаткову підписала, а платіж не проходить, я не хочу перерахування і потім списання з кошмарними відсотками з карти

Який термінал???? В моєму місті жоден термінал не працює!!!! Сама в паніці, сьогодні оплата майкредит, угоду додаткову підписала, а платіж не проходить, я не хочу перерахування і потім списання з кошмарними відсотками з карти
Вообще то война в стране...Вам некуда девать деньги?

Яке горе)?
От так їм і напишіть в електронному листі.Бо що вам робити,якщо нічого не працює ми не знаємо.Зараз більш глобальніші проблеми людство переживає,чим думати як кредити платити.

Вы сейчас, бл, серьёзно ???
Бл, серйозно, представляєте!
Прийшла заробітна плата, зняти не встигла! Ні банкомати, ні термінали не працюють! Але я ще надіюся, що кошти я таки зніму, бо жити мені зараз немає за що! карта підвязана в майкредит! Просто якщо вони перерахують відсоток і спишуть все з карти, то я залишуся без копійки! Раніше читала що списували! Тепер Вам зрозуміло надіюся! І да, карту заблокувати та перевипустити не пишіть, банк також не працює!!!

Прийшла заробітна плата, зняти не встигла! Ні банкомати, ні термінали не працюють! Але я ще надіюся, що кошти я таки зніму, бо жити мені зараз немає за що! карта підвязана в майкредит! Просто якщо вони перерахують відсоток і спишуть все з карти, то я залишуся без копійки! Раніше читала що списували! Тепер Вам зрозуміло надіюся! І да, карту заблокувати та перевипустити не пишіть, банк також не працює!!!
Та я бачу що вам взагалі нема змісту щось писати ... Вибачте, алу у вас трохи з головою не порядок... Ви взагалі бачите що діїться чи ви в космосі літаєте :facepalm:

Интернет -лимит обнулите, картой можно расчитываться в магазине.....И шарага сейчас тоже не работает. Ну, и паника-не выход.

Оффтоп

Та я бачу що вам взагалі нема змісту щось писати ... Вибачте, алу у вас трохи з головою не порядок... Ви взагалі бачите що діїться чи ви в космосі літаєте :facepalm:
Всього Вам доброго! Я Вам не кума, не мама, щоб мені образи "ви" писали! Ситуацію я пояснила! То "ви" в космосі, в мене дитина, і повторюсь, що хвилююся тільки за те, що все перерахують і повністю спишуть з карти, а далі за що тоді жити! От і все! А "ви" по суті не відповіли, але образити встигли ?

Интернет -лимит обнулите, картой можно расчитываться в магазине.....И шарага сейчас тоже не работает. Ну, и паника-не выход.
Обнулила, спасибо за ответ по существу!

в Сільпо на касі можна зняти до 6000 грн

в Сільпо на касі можна зняти до 6000 грн
Немає в моєму містечку сільпо, але дякую! Можливо комусь знадобиться, ще на новій пошті повинні видавати, але в нас одне відділення, інкасації зараз немає, вони не видають

Вы просите ответа по существу, а сами написали сумбурный пост. Вы не могли задать просто вопрос, что делать, чтобы не списали деньги с карты? Правильно выражайтесь, пожалуйста. Все сейчас на нервах

Чесно,я б в останню чергу думала за це.Є термінали самообслуговування,йдіть і платіть.Було б чим)
В моем городе не работают терминалы самообслуживания. Только банкоматы и то не успевают, очереди километровые
В моем городе не работают терминалы самообслуживания. Только банкоматы и то не успевают, очереди километровые
Это просто к слову, платить ничего и ни кому не собираюсь

Это просто к слову, платить ничего и ни кому не собираюсь
Да діло ваше.Просто в теперішній час,за кредити,я б особисто,думала в останню чергу.Я і в мирний час за їх не думала,а зараз тим більше.

Немає в моєму містечку сільпо, але дякую! Можливо комусь знадобиться, ще на новій пошті повинні видавати, але в нас одне відділення, інкасації зараз немає, вони не видають
Также можно в Форе и Ватсонсе , только не знаю ,сколько.

Я искренне завидую людям, у которых могут появляться мысли о погашении кредитов.

В паніці від неоплати майкредит????:dash1::dash1::rolleyes::facepalm:
А від ситуаціі яка зараз в краіні ви не в шоці???У вас все нормально там де ви проживаєте?Нема військових дій?спокійно все????

Назад
Угорі