Хтось відкрив кредит на мене в ШвидкоГрошi

• Автор теми Автор теми Denswin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 741
Не потрібно "бігти по переду потяга до суду".... потрібно дати можливість кредитору звернутися з позовом, тобто бути відповідачем по справі і перекласти тягар доказування на КРЕДИТОРА..... отоді шанси доволі гарні отримати рішення на свою користь.
слушна порада

я думаю вам варто звʼязатися з ШГ, уточнити в них по цьому питанню
А ви ніякі свої документи не губили? Може комусь скидали фото?
Письмово звернутися не варто, а необхідно.... з описом вкладення. Копію заяви/скарги обов'язково зберегти, це буде одним з доказів в майбутньому.

я думаю вам варто звʼязатися з ШГ, уточнити в них по цьому питанню
А ви ніякі свої документи не губили? Може комусь скидали фото?
ну в МФО і кидав. Може ще таке бути що стягнули зі старих контор котрі вже не працюють і були десь злиті/куплені бази з паролями. Бо гугл ругався про витік паролей на старі контори

Наскільки я знаю, то на картки третіх осіб гроші не перераховуються
Там ж верифікація через банк айді по документах ваших
Щось цікава історія)
там еще подпись документов ключом ецп, у меня по крайней мере так было, так что вопросов больше чем ответов

там еще подпись документов ключом ецп, у меня по крайней мере так было, так что вопросов больше чем ответов
вот именно. Сегодня звонил им, отправили в полицию писать заявление, а потом с вытягом к ним на офис. Сказали у них такое "бывает", будут решать. Повторюсь, смс подписания договора я не получал. Карта получения не моя. А значить либо смс перехватывались и не доходили( такое возможно) либо они сами его оформили

Швидковошей можна як завгодно називати, але не їх це злий умисел. Тим не менш, якщо спрацювали сторонні талановиті хакери-квакери, ну нехай самі тепер викликають безліч кібер-бобиків, клієнт тут ні до чого.

Назад
Угорі