Vhoke
Читач
- Дописи
- 18
- Реакції
- 10
- Бали
- 3
Vhoke не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Почну з того, що ніколи б не могла подумати, що попаду в подібну ситуацію. Уже рік я в борговій ямі через маленьку свою помилку. Так склалось, що потрібні були терміново кошти. Взяла позику в монівео, зробила пролонгацію і поїхала в гості закордон. Якось включаю укр.карточку а мені приходить смс, що в мене прострочка і щоб я за сьогодні оплатила всю суму(з 5700 вийшло близько 11000). Шукала гроші як могла, не знайшовши всю суму взяла іншу позику і доклавши оплатила. Так приїхавши додому я попала в ці довбані кредити. Один за другим брала, щоб робити пролонгації або щоб закрити один щоб потім взяти іншу суму. Все той страх щоб ніхто нн дізнався в що я влипла і все надія щл я випутаюсь, заекономлю. Так я будучи в декреті, всі кошти переслані чоловіком із закордону на прожиття тратила на ті пролонгації, золото в ломбарді. Постійний страх. Вбільшості я в прострочку не входила, якось виплачувала, крутила тими коедитами і їх вже 10 шт. Сума яку винна 60 000. Призналась чоловіку, так як в нього департація і тепер вдома нічого не приховати. Грошей немає платити. Поломився телефон і була без зв'язку я 4 дня. Як появився телефон звонить до мене якийсь Андрій Борисович з монівео і хамить що в мене прострочка, що я немаю права на пролонгацію і що я маю до суботи з 10000 заплатити 17000. Кажу що немаю таких грошей, а він каже що як не оплачу то мені буде не солодко, що всім моїм знайомим будуть писати і звонити. Звичайно я цього стида не хочу. Незнаю як мені бути... Не раз було таке, що я на самоті коли чоловік незнав в що я влипла і я не могла ні з ким поділитися, я думала про дурні речі. Багато позичила в друзів, тепер хочу їхати закордон і боюсь що через кредити не пустять закордон. Думала чи варто звертатись з цим до кредитного адвоката?! Тому що за рік продовжуючи і закриваючи, повторно бравши кредити я космічні суми заплатила вже їм. Як бути з цим монівео і що казати тим людям якщо справді звонити почнуть. Незнаю як бути взагалі