Ну такі вони. Не варто напружуватись.
Нічого по суті вони вам зробити не можуть.
Бо ви віддали їм вже в повній мірі.
Хай гуляють лісом і радуються що ви така добра.
Сьогодні продовження клоунади. Прийшло смс від таліону, що мій договір їм відкладено. Що юристи готують документи на стягнення.

Сьогодні продовження клоунади. Прийшло смс від таліону, що мій договір їм відкладено. Що юристи готують документи на стягнення.
А мені Таліон написали, що юристи вже готують ПЛАН заходів стосовно стягнення заборгованості…
Цікаві в них формулювання.

А мені Таліон написали, що юристи вже готують ПЛАН заходів стосовно стягнення заборгованості…
Мені так само, а я написала до телеграму, де закривала попередній кредит. То таліон запропонував вже акцію.... 17000, при тому що брала 10000. Я на цей день не маю таких коштів. Чекаємо що буде далі

Мені так само, а я написала до телеграму, де закривала попередній кредит. То таліон запропонував вже акцію.... 17000, при тому що брала 10000. Я на цей день не маю таких коштів. Чекаємо що буде далі
Півтіла/тіло
Або продадуть далі
В мене на еапб передали, ті помусолились і продали онлайнам

кредит 7600 на 25.01.22 г
В мене сьогодні прийшло смс на пошту, що вони розривають зі мною договір через невнесення мінімального платежу більше 6 місяців. Та реквізити, і зобов'язання заплатити їм 37000 впродовж місяця ( тіло було 10000).. я у шоці( в очах сльози. На війні що чоловік, що свекр. Сиджу в дикреті, з дитиною малесенькою. Всі кошти входять на амуніцію. Не знаю що й робити
Вітаю всіх форумчан! Стосовно Veocard. Мені, так само, два дні тому на електронку прийшло повідомлення про дострокове розірвання кредитного договору та про оплату всієї суми заборгованості в розмірі 57 929,82 грн. протягом 30 днів. Кредит був 7600 грн. на 25.01.22 р.
У кого є досвід з Moneyveo Veocard?
Мені теж Таліон Плюс повідомили в СМС, що юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості в розмірі 57929.82 грн. Чого чекати?

Останнє редагування:
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=2000]Інформація для роздумів. У мене висліло десь півтора року 3 написи. Тиша була повна,а сьогодні виконавець злямзив пару копійок з рахунку, який ніхто ніколи не знаходив... Мабуть тре починати зносити[/POSTS]

Аналогічне повідомлення !!!із 6 тис. 28800 просять
Що я можу сказати, історія повторюється??
Вчора на електронну прийшов лист з маніяків та Таліону. Одночасно. Відповідно можу зробити висновок, що це одна шарага.... У листі пишеться про відступлення права вимоги та надання 3 днів для виплати усього боргу та всіх відсотків. Клоуни. Знову з годом запропонують акцію...

мій по веокард продали таліону, писала їм кажуть звертатись до Товариства з обмеженою відповідальністю "АГЕНЦІЯ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ", яка уповноважена на здійснення дій від імені Товариства
Буде настрій напишу цікаво з ними однаково
Навіть якщо плануєш платити ще знати кому)))

Назад
Угорі