Хто зв'язувався з селфі кредит? Що буде після прострочення платежу?

• Автор теми Автор теми Альона_1701
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Хто зв'язувався з селфі кредит? Що буде після прострочення платежу?
Вони тихі. Але штрафи шурують огого. Потім звонять дуже культурно третім особам на 10 день просрочки, і питають чи можна поговорити? Просять передати, щоб боржник зв'язався з ними.
На домовленість все сплачу, почекайте - не звоніть, щось там бормотять і зникають.
Не наглі. І не деруть такі комісії як та ж кредит касса. То взагалі одні з кончених.
Але після просрочки в їх конторі кредит ви вже не отримаєте.

Добрий вечір. Маю декілька МФО, плачу пролонгацію, але ситуація складається так що немаю більше змогу платити пролонгації а брати нові МФО для пролонгаціі боюся щоб не вести себе в боргову яму. В листопаді оформляла мікрозайм в Селфі кредит на 5000 грн, кожного місяця платили відсотки і пролонговувала, зараз підходить термін та коштів для оплати немаю, станом на сьогодні вже є заплатила 8476 грн. Якщо наступний платіж я не заплачу і кредит піде у просрочку, як дане МФО буде себе вести і чи піде на поступки через деякий час для закриття кредиту за тіло?

Добрий вечір. Маю декілька МФО, плачу пролонгацію, але ситуація складається так що немаю більше змогу платити пролонгації а брати нові МФО для пролонгаціі боюся щоб не вести себе в боргову яму. В листопаді оформляла мікрозайм в Селфі кредит на 5000 грн, кожного місяця платили відсотки і пролонговувала, зараз підходить термін та коштів для оплати немаю, станом на сьогодні вже є заплатила 8476 грн. Якщо наступний платіж я не заплачу і кредит піде у просрочку, як дане МФО буде себе вести і чи піде на поступки через деякий час для закриття кредиту за тіло?
досить їх годувати, пролонгації то гроші на вітер та і собі на шкоду, пускайте в протермінування

селфі можна за тіло закрити

звичайна шарага, пишуть, дзвонять

на форумі купа інфи про них
Читала, але різні ситуації і по різному ведуть себе. Не знайшла подібної ситуації щоб пролонгації виплатила більше ніш брала. Вони будуть щось пропонувати післ протермінування чи спишуть відсотки чи не дай я Бог на суд подадуть?

Не знайшла подібної ситуації щоб пролонгації виплатила більше ніш брала
таких випадків дофіга, на тому вони і живуть, ви перестанете платити то вони відіб'ють ці збитки на інших клієнтах які старанно платять пролохації

таких випадків дофіга, на тому вони і живуть, ви перестанете платити то вони відіб'ють ці збитки на інших клієнтах які старанно платять пролохації
Не знайшла інформації про Треба кредит та Легко кредит, в них аналогічна ситуація як щ Селфі, брала 5 та 4 тис виплатила пролонгаціями майже по 7 тис, як вони себе поведуть як перестану платити?

пролонгації не вихід ви тільки відтягуєте проблему і викидаєте гроші на вітер, тут або закривайте все відразу, або не платіть і чекайте лояльних для вас пропозицій

як вони себе поведуть як перестану платити?
будуть дзвонити, писати різні "погрози", якщо будете спілкуватись з ними то посилюватимуть на вас тиск щоб видавити все по максимуму з усіма хотілками, якщо будете ігнорувати то зрозуміють що нічого з вас не візьмуть і почнуть надсилати пропозиції закриття за тіло кредиту

селфі йдуть на тіло, про це на форумі купа інформації, скористайтесь пошуком

пролонгації не вихід ви тільки відтягуєте проблему і викидаєте гроші на вітер, тут або закривайте все відразу, або не платіть і чекайте лояльних для вас пропозицій

будуть дзвонити, писати різні "погрози", якщо будете спілкуватись з ними то посилюватимуть на вас тиск щоб видавити все по максимуму з усіма хотілками, якщо будете ігнорувати то зрозуміють що нічого з вас не візьмуть і почнуть надсилати пропозиції закриття за тіло кредиту

селфі йдуть на тіло, про це на форумі купа інформації, скористайтесь пошуком
Дякую!

Не знайшла інформації про Треба кредит та Легко кредит,
Ви головну сторінку взагалі дивилися?

У мене ця компанія на 10 день протерміновання пішла -25% знижки на штраф!Були дзвінки родичам !

то йухня а не знижка, маринуйте ще, у вас дуже мале протермінування
Я закрила сьогодні,думала зможу з МФО боротися ,але дзвінки близьким не потрібні ,тому закриваю з процентами І штрафами ,якщо не можу договоритися !

Я закрила сьогодні,думала зможу з МФО боротися ,але дзвінки близьким не потрібні ,тому закриваю з процентами І штрафами ,якщо не можу договоритися !
то вже ваш вибір і ваші витрати, саме на страху дзвінків оточенню вони і годуються, бо ж "що ж то люди скажуть??"

то вже ваш вибір і ваші витрати, саме на страху дзвінків оточенню вони і годуються, бо ж "що ж то люди скажуть??"
Згідна з вами ,але протерміновані мені і сімʼї тільки нашкодять ,планую до 2 тижнів закрити цю історію з МФО!

Назад
Угорі